Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa ylistävät toisiaan vuosipäivänä – katso kuvat

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 32, ja muusikko Sami Yaffa, 56, juhlivat neljän vuoden yhteistä taivaltaan.

Pari tapasi vuonna 2016. He kihlautuivat heinäkuussa 2017 ja häitä vietettiin saman vuoden syyskuussa Mallorcalla. Molemmat ovat nyt julkaisseet Instagramissa yhteiskuvan nelivuotisen taipaleen kunniaksi.

Koutaniemi paljastaa kuvan yhteydessä saaneensa puolisoltaan ensitapaamisen jälkeen kirjeen.

– Päivälleen neljä vuotta sitten istuttiin toisiamme vastakkain. Tunnin tapaamisessa vierähti viisi, minkä jälkeen kirjoitit kirjeen, jossa sanoit nähneesi minussa rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän. ”Pelon turha käsikoukku kävi vieressä, kunnes ymmärsi, että olisi vain turha kolmas ratas tässä vaunussa.” Niin kirjoitit, ja ihmettelin, kuka on tämä hullu, sydän auki oleva, kaunis ihminen? Koutaniemi paljastaa.

– Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan. Merkitset samaan aikaan vapautta ja yhteenkuuluvuutta, juurevuutta ja ihmisen omituisuutta. Oot lempeä joka päivä, etkä ikinä luo tunnetta minkään itsestäänselvyydestä. Kiitos jokaisesta 1460:sta päivästä yhdessä. Hyvää 4-vuotispäivää rakas Sami. Rakastan sua valtavasti.

Näet kuvan alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

View this post on Instagram

Päivälleen neljä vuotta sitten istuttiin toisiamme vastakkain. Tunnin tapaamisessa vierähti viisi, minkä jälkeen kirjoitit kirjeen, jossa sanoit nähneesi minussa rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän. "Pelon turha käsikoukku kävi vieressä, kunnes ymmärsi, että olisi vain turha kolmas ratas tässä vaunussa." Niin kirjoitit, ja ihmettelin, kuka on tämä hullu, sydän auki oleva, kaunis ihminen? Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan. Merkitset samaan aikaan vapautta ja yhteenkuuluvuutta, juurevuutta ja ihmisen omituisuutta. Oot lempeä joka päivä, etkä ikinä luo tunnetta minkään itsestäänselvyydestä. Kiitos jokaisesta 1460:sta päivästä yhdessä. Hyvää 4–vuotispäivää rakas Sami. Rakastan sua valtavasti. #rakkaus #vuosipäivä #kotona #yhdessä

A post shared by Meeri Koutaniemi (@meerikoutaniemi) on

Myös Sami kirjoittaa kauniisti puolisostaan

Sami on kirjoittanut julkaistujen kuvien yhteyteen ylistävän tekstin puolisostaan. Yhteiskuvan lisäksi hän julkaisi myös neljä muuta kuvaa parin yhteiseltä taipaleelta.

– Neljä vuotta sitten kaksi maailmankaikkeutta törmäsi! Kiitollinen jokaisesta päivästä, ja tämä vain paranee. Olla suljettuna sisälle hänen kanssaan 24 tuntia vuorokaudessa on lahja, ei koskaan tylsää hetkeä! Joten tässä on julkinen kiitos jokaisesta tunnista, minuutista ja sekunnista, jotka minulla on ollut kanssasi. Olet ihmeellisin olento planeetalla. Kiitos!

Näet kuvat alta. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Kuva: Instagram