Michelle Obama kertoo sairastuneensa masennukseen – syynä mustiin kohdistuva väkivalta, korona ja Trump

Yhdysvaltain tilanteen seuraaminen on ollut Obamalle raskasta.

Entinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Michelle Obama, 56, on kertonut omassa podcastissaan sairastuneensa lievään masennukseen. Obama kertoo, että masennuksen taustalla ovat rotuun liittyvät yhteenotot, koronapandemia sekä presidentti Donald Trumpin hallinnon tekopyhyys.

Obaman mukaan on uuvuttavaa herätä joka aamu kuullakseen jälleen uutisia uusista yhteenotoista ja kuinka jälleen yksi tummaihoinen henkilö on loukkaantunut, kuollut tai virheellisesti syytetty.

– Näiden uutisten seuraaminen päivästä toiseen on masentavaa. Tunnen nyt painoa, jota en ole tuntenut pitkiin aikoihin, Obama toteaa.

Hän kertoo kärsivänsä jonkin asteisesta masennuksesta. Obamalla on muun muassa ongelmia harjoittelurutiineissaan sekä unen kanssa.

– Herään keskellä yötä murehtimaan asioita tai tunnen oloni voimattomaksi. Nämä eivät ole henkisesti tyydyttäviä aikoja, Obama toteaa.

Obama muistuttaa, että mielenvaihteluiden hallitseminen vaatii oman itsensä tuntemista sekä iloa tuottavien asioiden tekemistä. Myös aikataulusta ja rutiineista on tullut hänelle entistä tärkeämpiä pandemian aikana.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.