Räppäri Mikael Gabriel, 31, otti suorasanaisesti kantaa saamiinsa pisteisiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Mikael kertoi Instagram-tilinsä Stories -osiossa suoraan, että pisteitä annettiin hänen mielestään epäreilusti.

– Ottaen huomioon lähtötasot, niin minusta ei kiinnitetty tarpeeksi huomiota eri tyyppien kehitykseen, Mikael perusteli mielipidettään.

– Mutta jonkun täytyy aina olla huonoin ja tuomareiden mielestä se oltiin me joka viikko! Eiliseen tanssiin oltiin tosi tyytyväisiä ja oli kiva tippua onnistumisen jälkeen!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV3 Mikael Gabriel ja tähtiopettaja Tiia Elg.

Mikael kertoi miettineensä ohjelmaan osallistumista paljon. Hän nautti tanssikokemuksesta, vaikka aikataulut olivatkin välillä todella tiukkoja.

– Minua on kysytty tähän mukaan todella monta kertaa. Ei ollut yhtään tietoa miten keikkoja olisi syksyllä ja tiesin, että tämä tulee viemään paljon aikaa.

– Olen kaksi kuukautta tanssinut joka päivä ja treenit kestää aina kerrallaan useamman tunnin. Ensimmäisen liven aamuna heräsin Tallinnassa laivakeikan jälkeen.

Lue myös:

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun joutui jättämään Mikael Gabriel – näin hän kommentoi putoamistaan suorassa lähetyksessä!

Mikael Gabriel julkaisi kuuman yhteiskuvan TTK-treeneistä – jopa Triana-rakas syttyi: ”Seksikästä!”