Seiska julkaisi alunperin uutisen näyttelijä Mikko Leppilammen, 45, epäilystä seksuaalirikoksesta. Uutisen jälkeen myös muut naiset ovat uskaltaneet avautua, ja toimitukseen alkoi sataa uusia vinkkejä Mikon jo vuosien takaisesta ahdistavasta käyttäytymisestä.

Moni kertoo ahdistelun tapahtuneen kauneushoitoloissa.

Eräs henkilö kertoo yhdeksän vuoden takaisista tapahtumista, jotka liittyivät kauneushoitolaan. Uhri kertoo Mikon lähestyneen häntä tavalla, joka loukkasi hänen seksuaalista itsemääräämisoikeuttaan.

– Olimme kahden, eikä minulla ollut uskallusta tuoda asiaa esiin poliisille, hän kertoo.

Hän pelkää joutuvansa asian vuoksi esille, vaikka tapahtuneesta on jo aikaa.

– Pelkään lähinnä sitä, että Mikko pystyisi yhdistämään minut tähän tapahtumaan.

Myös miespuolinen vinkkaaja otti Seiskan toimitukseen yhteyttä. Hän kertoa Mikon ja kauneushoitoloiden problemaattisesta suhteesta saman tapaisin sanankääntein.

– Eiköhän tämä ole aika yleisesti tiedossa, miesvinkkaaja sanoi.

Kolmannen kertomuksen mukaan Mikko on aiheuttanut pääkaupunkiseutujen kauneushoitoloille niin paljon ongelmallisia tilanteita, ettei Mikolle enää löydy vapaita aikoja, vaikka kalenterissa olisikin tilaa.

Eräs nainen kertoo Leppilammen toiminnasta esimerkin.

– Hän nappasi minua kädestä kiinni ja yritti vetää sitä reittä pitkin ylöspäin. Hänen kehonkielensä ja se, että nappasi minua kädestäni kiinni, ei jättänyt mitään tulkintojen varaan, nainen kertoo.

– Tästä kaikesta jäi sellainen kuva, että hän toivoi muitakin palveluita, nainen jatkaa.

Leppilampi ei ole kommentoinut syytöksiä.

Lähde: Seiska