Suomalaisten suosikkijuontaja Mikko Leppilampi nähdään jälleen ensi syksynä ruutuihin palaavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana. Leppilammen kanssa huippusuosittua ohjelmaa tähdittää iki-ihana Vappu Pimiä.

Tuleva Tanssii tähtien kanssa -kausi on molemmille juontajille erityisen merkityksellinen, sillä se on kaksikon kymmenes kausi ohjelman puikoissa.

– Tuntuu aika hurjalta miettiä, että mitä kaikkea tähän kymmeneen kauteen oikein mahtuu. Se on elämästä yllättävän suuri pätkä, Leppilampi toteaa MTV-kanavan pressitilaisuudessa.

– Kun lähtee muistelemaan ja katsoo vanhoja kuvia, niin olemme me kyllä aikamoisia pullaposkia silloin aikoinaan olleet, mies nauraa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Leppilampi kertoo pysähtyvänsä aina silloin tällöin analysoimaan, kuinka hän on uransa aikana kehittynyt.

– Usein huomaan jälkeenpäin virheitä, joita olen telkkarissa mennyt tekemään. Olen katsonut Tanssii tähtien kanssa -pätkiä myös uudelleen ja ihmetellyt, että miksi huusin silloin alussa niin paljon, Leppilampi tokaisee.

– Sieltä paistaa vahvasti sellainen tietynlainen yliyrittäminen, hän lisää.

Tänä päivänä Leppilampi on kuitenkin jo kokenut esiintyjä ja suorien lähetysten juontaminen on hänelle hyvin luontevaa ja mieluisaa puuhaa.

– Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta on tullut iso osa minun ammatti-identiteettiäni. Koko ohjelman työryhmä on minulle kuin perhe, Leppilampi kiteyttää.

Lue myös:

Koronalle altistunut Mikko Leppilampi haastoi seuraajiaan ajankäyttöön liittyvällä kysymyksellä – Arttu Lindemanilta hämmentävä vastaus!

Mikko Leppilampi ja Beata-rakas paljastavat: Meille tulee vauva!