Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi näyttelee C Moren uuden Kylmä syli -alkuperäissarjan pääroolin. Sarja perustuu Christian Rönnbackan samannimiseen menestyskirjaan, joka on kirjailijan luoman Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljäs osa. Aiheesta kertoi ensimmäisenä MTV Uutiset.

Leppilampi näyttelee sarjassa rikoskomisario Antti Hautalehdon roolin.

– Tämä on minulle unelmien täyttymys. Olen ihan aidosti haaveillut yli 10 vuotta, että pääsisin tekemään laatusarjassa kiinnostavan ja monitasoisen pääroolin, Leppilampi sanoo.

Ikänsä ja elämänkokemuksensa myötä hän kokee olevansa myös ihmisenä valmis tällaisen roolin näyttelemiseen.

– Antti Hautalehdon roolihahmossa näyttelijälle on kiitollisinta se, että kirjailija on sen aikojen saatossa jo pureskellut luonteenpiirteineen ja taustoineen niin syväksi, ettei siinä ole yhtään aukkoa tai kysymysmerkkiä, mitä näytellä, Leppilampi kiittelee.

Leppilammen lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Iikka Forss, Marja Salo, Oona Airola, Teijo Eloranta, Inka Kallén, Pihla Maalismaa ja Konsta Laakso. Kuvaukset alkoivat viime viikolla ja niiden on määrä jatkua pitkälle kevääseen. Sarjan tuottaa Solar Films.

Lue myös:

Radio Nostalgia: Mikko Leppilampi paljastaa suloisen yksityiskohdan hänen ja Beata-rakkaan suhteesta – ”Vie reissulle maailmaan”

Mikko Leppilampi vietti joulun tyttärensä ja Beata-rakkaansa kanssa – julkaisi harvinaisen yhteiskuvan

IL: Putouksen suosikkihahmo Folke Rundqvistin luonut Dennis Nylund paljastaa yksityiskohtia itsestään: breakdancen maailmanmestari!