Mitä yhteistä on Netflixin jättimenestyssarja Tiger Kingin päähenkilöllä Joe Exoticilla, 57, ja artistitähti Miley Cyrusilla, 27?

Heillä on samanlainen hiustyyli!

Molemmat suosivat 1980-luvun hittilookia, mullettia, joka on tänä keväänä tekemässä paluun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Miley Cyrus leikkasi hiutyylin itselleen alkuvuodesta, ennen Netflixin kaikkien aikojen suosituimman sarjan julkaisua. Laulaja on hyvin tietoinen yhdennäköisyydestä Tiger King -sarjan päähenkilön kanssa.

Cyrus kertoi The Wall Street Journal -julkaisun haastattelussa ettei hänen inspiraationlähteensä suinkaan ollut Joe Exotic.

– Tavallaan viimeistelin levytykseni ja olin valmis menemään kaikille festivaaleille, mutta tässä ajassa on vaikeaa tuntea musiikin julkaisun olevan soveliasta. Mutta tein leyvytyksen, joka on hieman rockvaikutteinen, minkä takia minulla on takatukka, Cyrus paljasti.

Artisti ei vaikuta olevan hyvillään siitä, että ihmiset ovat liittäneet hänen takatukkansa dramaattisen dokumenttisarjan päähahmoon, joka istuu tällä hetkellä telkien takana.

– Tämä ei ollut mikään sattumanvarainen hätäisesti tehty Tiger King -hiustenleikkuu. Tämä tehtiin uuden musiikin kanssa yksiin, mutta nyt kuljen Calabasasin katuja Joe Exotic -takatukan kanssa, Cyrus harmitteli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.