Radio Novan aamuista suuren yleisön tietoisuuteen noussut radiojuontaja Minna Kuukka juhlisti viikonloppuna monen muun suomalaisen tavoin halloweenia. Teemajuhlan kunniaksi Kuukka julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, joka on kerännyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Kuukan julkaisema kuva on hyvin rakeinen ja epätarkka, ja siihen on ikuistettu Kuukan vakavailmeiset kasvot. Kuukkaa ei aluksi meinaa edes tunnistaa, sillä hän muistuttaa otoksessa ennemmin aavetta kuin elävää ihmistä.

– Pöööö! Ja pahoittelut, voi tulla uniin. Mut pelottelu nyt vaan kuuluu tähän hetkeen vuodesta, Kuukka pohjustaa päivitystään.

Kuvatekstistä selviää, että kuva on napattu kesken ajomatkan.

– Vaikka miten etsin, en löytänyt karmivampaa kuvaa kuin tää puolentoista vuoden takainen, nelostien varrella just ennen Vaajakosken ABC:tä näppäisty, juontaja tokaisee.

Kuukan halloween-kuvan ottajaksi paljastuu nopeusvalvontatolppa. Kuukka kertoo vastaavansa itse tukastaan ja meikistään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Radiojuontajan hulvaton päivitys on keräänyt valtavan määrän kommentteja Instagramissa.

– Klassikko jo syntyessään, eräs seuraaja kommentoi kuvaa nauruemojien kera.

– Tämä on niin paras. Itse sain samaisessa kohdassa vuosi sitten myös muiston itselleni kera kuvan, toinen muotoilee.

– Tästä saa vaan niin hyvät naurut, toteaa kolmas.

– Uniin kyllä tulee.

– Katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

– Mun kuva samaisesta kamerasta on ihan yhtä hirvee, vian täytyy olla kamerassa!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuukka kertoi vuosi sitten syksyllä saaneensa kesän 2021 mökkireissulta ylinopeussakon nopeuskameran välähdettyä. Tuolloin hän julkaisi poliisilta saamansa nopeuskameran kuvan ensimmäistä kertaa Instagramissa.

– Maksulappuun oli selvyyden vuoksi liitetty kuva iloisesta nopeuden ylittäjästä. Itsellä varmaan syy kiirehtimiseen oli hinku päästä mökille sukkelasti. Mutta jos edellä ajavalle on myös kamera välähtänyt, pitäis rikkomusta lieventävä asia olla taustapeilissä tuijottava, perässä kaasuttava yrmeä niskaanhengittäjämuori, Kuukka kirjotti tuolloin vitsikkäästi.

Lue myös:

Radion suosikkijuontajille yllättävä kunnia – ”Olikin kova alku viikolle”

Radiojuontajat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka yllättivät rohkealla kuvalla: ”Milloin alkaa tulla rahaa?”