Julkisuudesta tuttu yrittäjäpariskunta Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen juhlistivat hiljattain tärkeää merkkipäivää. Pariskunta on ollut nyt 11 vuotta naimisissa, minkä kunniaksi Minttu julkaisi omalle Instagram-tililleen koskettavan kirjoituksen.

Kirjoituksensa oheen Minttu lisäsi hellyyttävän kuvan vasta-avioituneesta parista. Minttu ja Sampo vihittiin keväällä 2012 ystävien ja sukulaisten läsnäollessa. Häistä napatussa kuvassa tuore aviopari hymyilee onnellisena keskellä läheisistään koostuvaa väkijoukkoa.

– 11 vuotta sitten eilen minusta tuli Rva Murphy-Kaulanen, Minttu kirjoittaa päivityksensä ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Minttu kertoo, että kuvan ottamisen jälkeen moni asia on muuttunut.

– Kuvassa näkyvä appiukkoni puhaltaa kuplia nykyään meidän päälle tuolta iäisyydestä, lapset on kasvaneet aikuisiksi ja yksi lapsi on siunaantunut lisää, hän kuvailee.

Samassa yhteydessä Minttu myöntää parin kohdanneen suuren ilon ja onnen lisäksi myös liudan vastoinkäymisiä.

– Työn ja arjen puolesta tuossa kuvan kaksi perseaukista lähti yhdessä kyntämään yhteistä elämää etiäpäin. Molemmat sekä yksilöinä että haparoiden harha-askelia kimpassa ottaen. Tylsää ei oo ollu, kriiseiltä ja kuopilta ei olla vältytty, ja toki välillä vähempikin rimpuilu olis riittänyt.

Ei silti ole epäilystäkään, etteikö Mintun ja Sampon rakkaus olisi säilynyt. Postauksen kommenttikentässä Sampo kiteyttää pariskunnan suhteen tilan yhteen lauseeseen.

– Vielä sanoisin kyllä, mies summaa paljonpuhuvasti sydänemojien kera.

Sampon Instagram-tililtä paljastuu pariskunnan viettäneen hääpäiväänsä ylellisessä, Sylvester Soisalo -nimisessä ravintolassa Helsingin keskustassa.

– Raju seittemän ruokalajin ökyhääpäivädinneri, Sampo muotoilee ravintolasta julkaisemansa postauksen vieressä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sampo Kaulanen ja Minttu Murphy-Kaulanen tapasivat toisensa Diili-ohjelman kuvauksissa vuonna 2010. Pariskunnan perheeseen kuuluu yksi yhteinen tytär sekä kaksi tytärtä Mintun edellisestä suhteesta ja yksi Sampon aiemmasta liitosta.

Lue myös:

Minttu Kaulanen paljastaa rajuja yksityiskohtia Jounin Kaupan myymisen taustalta – itki vessassa ja ajatteli, ettei selviä

Sampo Kaulanen teki ison ratkaisun työuransa suhteen – ”Olen tänään allekirjoittanut kaupan”