Nelosen Farmi Suomi- ohjelmassa parhaillaan kilpaileva Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa ottaa kantaa saamiinsa törkeisiin viesteihin.

Hän julkaisi saamiaan viestejä sekä lisäksi kuvan, jossa poseeraa pienenä tyttönä.

– Tuo ensimmäisen kuvan pieni sielu toivoi pitkään, että olisipa vaalea iho. Nykyään sekä hän, että aikuinen versio hänestä on äärettömän kiitollinen siitä millainen hän on. Niin ulkoisesti kuin eritoten sisäisesti.

– Saan tasaisin väliajoin kurppasia kommentteja. Somessa saa huudella toinen toistaan ikävämpiä kommentteja ja peruskommentti minkä saan jos älähdän, on “itsepä olet julkisuudessa”, Minttu kirjoittaa.

Hän sanoo, ettei pysty yksilönä muuttamaan somen julmaa maailmaa, mutta pystyy kuitenkin omalla toiminnallaan tekemään siitä läpinäkyvää muun muassa blokkaamalla viestittelijöitä ja tuomalla somekiusaamisen näkyväksi.

Mintun julkaisemat kommentit liittyvät pitkälti hänen olemukseensa Farmi-ohjelmassa.

– Olen ihan oikeassakin elämässä sellainen kuin julkisuudessa, koen tunteita laidasta laitaan, artikuloin ne ääneen ja olen rehellinen, enkä aio muuttua. En yhdenkään kusisen kommentin vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Oho! Minttu Kaulanen täräytti Farmi-ohjelmassa rivon kommentin hygieniastaan – sai kilpailijatoverinsa repeämään!

Minttu Kaulanen hankki kaksi hevosta, vaikka kärsii ratsastuspelosta – napautti arvostelijoita: ”Tuntuu herättävän närkästystä”