Miss Suomi -finalistit sensuelleissa alusvaatekuvissa – paljastavat vartalonsa parhaat puolet!

Miss Suomi -kiertue lähenee loppua.

Finaalikymmeniköstä otettiin viime viikolla sensuellit alusvaatekuvat Sokos Hotel Presidentissä. Kuvaajana toimi missien luottokuvaaja Nadi Hammouda.

Uusi Miss Suomi kruunataan AlfaTV-kanavalla 19. syyskuuta.

 

RONJA PIKKUHARJU

Pidän eniten kropassani sääristäni ja kokonaisuudesta. Leveä hymy on valttikorttini.

ELINA KUZNETSOVA

Minussa parasta on kaunis hymyni ja eloiset silmäni! Minulla on erittäin vahvat hiukset ja kynnet, joista olen hyvin ylpeä. Olen tyytyväinen itseeni juuri sellaisena kuin olen.

REBECCA VUORIO

Pidän pitkistä ja hoikista sääristäni. Vihasin ennen jalkojani, sillä minua kutsuttiin flamingoksi, mutta nykyään sääreni ovat ehdottomasti paras puoli vartalossani.

VIVIAN VIRKKI

Pidän erityisesti silmistäni ja huulistani. Saan usein myös kehuja paksuista, pitkistä vaaleista hiuksistani, jotka ovat muodostuneet lähes tavaramerkikseni. Minulla on kapea vyötärö ja nykyään olen oppinut rakastamaan myös leveää lantiotani. Olen saanut kuitenkin aikanaan ilkeitäkin kommentteja leveästä lantiostani ja nuorempana häpesin sitä, minkä takia pukeuduin mahdollisimman peittävästi isoihin vaatteisiin. Opin kuitenkin rakastamaan itseäni sellaisena kuin olen ja mielestäni lantioni on yksi parhaista puolistani!

VIIVI ALTONEN

Minulla on aina ollut urheilullinen vartalo ja mallintöitä tehdessä se aina tarkoitti sitä, että olen isompi kuin muut. Kesti pitkään hyväksyä oma urheilullisempi vartalo ja pidin aina itseäni isompana kuin muut, mutta nyt en vaihtaisi sitä mihinkään. Kasvoissani pidän eniten hymystäni!

ANNA PISHCHENKO

Olen tällä hetkellä todella ylpeä omasta vartalostani ja viihdyn hyvin omassa kehossani. Olen oppinut pitämään huolta omasta vartalostani ja tykkään urheilullisista muodoistani. Tämä asia ei ole minulle aina ollut itsestäänselvyys, sillä kamppailinkin koko nuoruuden ”pyöreämmän ja pehmeämmän” vartalon kanssa. Olen todella ylpeä, että aloitin elämäntaparemontin vuonna 2017 ja aloin voimaan paremmin fyysisesti ja henkisesti. Pidän vartalossani kapeasta vyötäröstäni ja eloisista silmistäni.

ANNIKA PIITULAINEN

Pidän kropassani eniten pitkistä jaloistani. Nuorempana en tykännyt olla ollenkaan kuvissa. Minulla oli hieman pyöreyttä nuorempana, jonka erityisesti itse huomasin, mutta muut ei varmaan edes kiinnittänyt huomiota. Muutama vuosi takaperin uskalsin olla enemmän oma itseni ja nykyään rakastan kaikkea itsessäni eikä pienet epäkohdat haittaa menoa.

LAURA HAUTANIEMI

Pienenä ujostelin, kun silmiäni sanottiin lautasen kokoisiksi ja kehuttiin. Nykyään sanoisin niiden olevan paras piirteeni ja kuulen niistä vieläkin.  Olen pitänyt kymmenen vuotta ruskeita piilolinssejä, mutta tänä vuonna päätin luopua värilinsseistä ja olla täysin oma itseni vaaleansinisillä silmilläni.

NOONA PÖLKKI

Minulla oli nuorena tosi paljon ulkonäköpaineita ja inhosin melkein kaikkia kohtia kropassani. Nykyään tykkään itsestäni just tällaisena, enkä muuttaisi itsessäni mitään. Totta kai noudatan treeni- ja ruokavalio-ohjelmaa ja aina voi olla parempi versio itsestään, mutta on tärkeää olla myös sinut omassa kropassa.

ANNA MERIMAA

Olen aina ollut melko sinut itseni kanssa. Olen tottunut kuulemaan pituudestani. Pituus on minun juttuni, ja se on mahdollistanut minulle hienoja kokemuksia ja työtilaisuuksia. Kauniit silmät, naisellisuus, paksut pitkät hiukset, pituus, klassiset piirteet ja säkenöivä hymy ovat minun parhaat puoleni.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.