Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa myy hääpukua sosiaalisessa mediassa. Lotta oli ostanut Nicole Millerin suunnitteleman puvun viime syksynä. Tarkoitus oli käyttää pukua ensi kesänä häissä, mutta suunnitelmiin tuli muutos.
– Puku oli upea päällä ja pitkään uskoin, että se on juuri se oikea, mutta matkan varrella häiden ilme on muuttunut ja puku tarvitsee nyt uuden omistajan, Lotta perusteli Instagramissa julkaisemassa myynti-ilmoituksessa.
Lotta kertoo maksaneensa puvusta 2 500 euroa. Joten mielenmuutos tulee melko kalliiksi, jos puvulle ei löydy ostajaa.
Lotta asuu Yhdysvalloissa kihlattunsa Kristian Näkyvän kanssa, joka pelaa ammatikseen jääkiekkoa. Pariskunnan häitä vietetään ensi kesänä Vanajanlinnassa.

Huomio morsiamet ‼️ KÄYTTÄMÄTÖN UNELMAPUKU MYYNNISSÄ. Ostin tämän mielettömän kauniin Nicole Millerin puvun viime syksynä @bhldn ltä tilaten sen Suomeen. Puku oli upea päällä ja pitkään uskoin, että se on juuri se oikea, mutta matkan varrella häiden ilme on muuttunut ja puku tarvitsee nyt uuden omistajan. Oletko se sinä? Koko: 0 (XS/34), pituutta runsaasti. Hintaa puvulle tuli veroineen n. 2500€ (tarjouksia otetaan vastaan). Yhteydenotot Ig tai FB inboxiin tai [email protected] PS. Stailausvinkit tulee kaupan päälle ???? #morsian #hääpuku #weddingdress #häät #wedding #dress #nicolemiller #classic #elegant #style

Kuva, jonka Lotta Hintsa (@lottahintsa) julkaisi