Missikaunottaret uhkaavassa välikohtauksessa Levillä – Katariina Juselius ei ymmärrä asian vähättelyä: ”Olen jo kokenut yhden massamurhan”

Vuoden 2019 Miss Suomi -kisoista julkisuuteen noussut somepersoona ja malli Katariina Juselius kertoo Instagramin Stories-osiossa joutuneensa missi-ystäviensä kanssa uhkaavaan tilanteeseen Levin lomamökissään.

Kaikkien jo nukkuessa, yritti tuntematon miesjoukko murtautua missien mökkiin ja uhkaili heitä.

– He hakkasivat ovia, yrittivät kiivetä parvekkeelle, ottivat kuvia sekä uhkailivat, että nälvivät meitä. Tilanne oli uhkaava ja hätäkeskukseen oli meidän lisäksi soitettu kahdesta muustakin mökistä, Juselius kirjoittaa.

Hän kuitenkin ihmettelee tapahtuneesta kirjoitettuun lehtijuttuun tulleita vähätteleviä kommentteja.

– Olen kokenut nuoruudessa jo yhden massamurhan, niin en ikinä vähättelisi tällaisia uhkaavia tilanteita. Tänä päivänä porukka voi olla monesta asiasta niin sekaisin, ettei ikinä tiedä mitä voi tapahtua. Aina pitää soittaa apua jos on hätätilanne!

Juselius viittaa kirjoituksessaan vuonna 2007 tapahtuneeseen Jokelan kouluammuskeluun, jossa aseellisen hyökkäyksen seurauksena sai surmansa yhdeksän henkilöä. Juselius oli tapahtuman aikaan koulussa oppilaana.

Tällä kertaa kaikki päättyi lopulta hyvin miesten poistuttua paikalta.

– Onneksi ei mitään pahempaa käynyt ja miehet asiallisesti poistuivat, eivätkä aiheuttaneet harmia sen jälkeen. Kiitos siitä heille. Tuli kuitenkin opetus, että somen kanssa saa olla tarkkana, Juselius sanoo.

Kuvakaappaus Instagram Katariina Juselius

Juselius julkaisi reissusta myös näyttävän yhteiskuvan missi-ystäviensä kanssa.

– Nämä meidän reissut on aina vauhtia ja vaarallisia tilanteita täynnä, Juselius kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Missikisakonkari Katariina Juselius säteilee sensuellissa alusvaatekuvassa

Jättiyllätys! Miss Suomi -kilpailu on tänä vuonna All Stars -versio – kilpailijoina vanhoja missikonkareita: ”Taisto kruunuista on kovempi kuin koskaan”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.