MTV Uutiset kertoo, että Janne ”Nacci” Tranberg kirjoitti ja äänitti puhelimeensa hempeitä viestejä Niko Ranta-ahon siskolle.

Ranta-ahon sisko on syytettyjen rivissä Katsiska-vyyhdissä ja esitutkinnassa kävi ilmi, että hän ja Nacci olivat olleet viime kesänä läheisesti tekemisissä Niko Ranta-ahon pidätyksen jälkeen.

Heillä oli ollut yli 40 puhelinyhteyttä kesän aikana.

MTV otti Ranta-ahon siskoon yhteyden ja tämä myönsikin välien olleen läheiset.

Ranta-ahon sisko pidätettiin syyskuun alussa, jolloin parin yhteydenpito lakkasi. Hän istui ensin Pasilan poliisivankilassa, josta hänet siirrettiin Hämeenlinnan vankilaan.

Ranta-ahon sisko istui pidätettynä yhteensä kaksi kuukautta, jonka aikana Nacci otettiin kiinni Espanjassa.

Huumevyyhdin lisätutkintamateriaaleista selvisi Nacin puhelimessa olevien sanelimen ja muistiinpanojen sisältö. Vaikkei asiaa voi varmaksi sanoa, on todennäköistä, että viestien sisältö oli tarkoitettu Ranta-ahon siskolle.

– Sut vietiin multa pois tänään. En oo ollu näin surullinen koskaan, kirjoitti Nacci Ranta-ahon siskon pidätyspäivänä.

Nacci kirjoitti uuden muistiinpanon muutamia päiviä myöhemmin 9. syyskuuta.

– Mul on kauhee olo tän kaiken takia ja en voi puhuu kellekään… Onneks oot fiksu ja ajattelet asioita, etkä mee poliisin kusetuksiin.

Puhelimesta löytyi myös äänitallenteita, jotka ovat kirjoitettu esitutkintapöytäkirjaan tekstimuotoon.

– Mä oon kyl vähän vihanen vieläki tost et sut on otettu kiinni sit mä oon ollu huolissani et kuinka sä jaksat siellä mut teijän iskä on kyl kertonu että sä oot ollu ihan hyvinvoiva me ollaa teijän iskän kans juteltu välil aina.

– Sulla on käsittely huomenna, mä toivon niin paljon että pääsisit pois. Haluun kertoo kaikki mun ajatukset sulle ja kuulla sun ajatukset…

– Hyvää yötä mä ajattelen sua.

Äänitallenteista käy myös ilmi, että Nacci oli pyöritellyt jotain tärkeää kysymystä mielessään, jonka aikoi kysyä heti Ranta-ahon siskon päästyä pois vankeudesta.

Lähde: MTV Uutiset