MTV: Martina Aitolehti purskahti itkuun suorassa lähetyksessä – ”On tää aika rajua”

Martina Aitolehti ilmoitti maanantaina eroavansa kihlatustaan ja lapsensa isästä Stefan Thermanista melkein 10 vuoden jälkeen.

Aitolehti vieraili torstaina Vappu ja Marja Livessä ja Vappu Pimiän kysellessä hänen vointiaan, Aitolehti joutui heti taistelemaan kyyneliä vastaan.

– On ollut aikamoinen viikko. Välillä voin paremmin ja välillä pitää nipistää itseään. Koronakaranteeni maalla muuttui elokuvan omaiseksi näytelmäksi. On tää aika rajua, Martina kertoo.

– Jossain vaiheessa on vain pakko tehdä päätöksiä itsensä ja lasten hyvinvoinnin ja onnellisuuden puolesta. Vaikeeta ja kipeetähän se on tehdä isoja päätöksiä, mutta ne on pakko tehdä.

Sofia Belórfin osuus eroon tulee esiin, kun Vappu mainitsee suhteen ”kolmannen pyörän” ja kysyy Martinalta, miten tämä ei ole vihaisen oloinen, vaan ottaa tilanteen niin rauhallisesti. Martina toteaa, että ei halua elää vihan tunteessa.

– En mä ole vihainen. Mä olen jotenkin tosi surullinen ja todella hämmentynyt, että mitä ihmettä tapahtuu.

Keskustelun kääntyessä Martinan uskosta rakkauteen, tunteet nousevat pintaan ja Aitolehti purskahti uudelleen itkuun ja sanoo, ettei täällä ole mitään ilman rakkautta. Hän ylisti ystäviään kyynelten läpi, jonka jälkeen haastattelijakaksikko toivotteli Martinalle onnea tunteiden käsittelyyn ja lopetti haastattelun.

Lähde: MTV Uutiset


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!