Laulaja Rita Behm kertoi aiemmin tänään, että hänen ja kirjailija Miki Liukkosen suhde on päättynyt eroon. Pariskunta meni kihloihin viime keväänä.

TAUSTAA: Laulaja Behmin ja Miki Liukkosen rakkaustarina päättyi – ”Erot ovat aina vaikeita”

– Hei, en yleensä jaa yksityiselämäni asioita enkä jatkossakaan toimi niin. Haluan kuitenkin lopettaa turhat spekulaatiot ja kertoa, että olemme eroneet Mikin kanssa kuluneen kevään aikana, Behm muotoilee tekstissään. 

– Erot ovat aina vaikeita ja surullisia kuten kaikki varmasti tietävät, joten pyydän rauhaa tähän asiaan, hän lisää.

Nyt Miki Liukkonen on kommentoinut pariskunnan eroa Instagram-tilillään.

– Kuten olette kenties huomanneet Ritan storysta, olemme eronnneet. Ketään en ole rakastanut niin kuin Ritaa. Rita on Lahjakkain ja nerokkain ihminen jonka tunnen. Myös hemmetin hauska JA terävä kuin mikä. Kuin veitsi. Niin… sitä rakkaus on. Että kääntää veistä sydämessään. Ja Rita on Ainoa lhminen jota katson ylöspäin… Taiteilija isolla T:llä. Nero. Ero. Miten vain, Miki kirjoittaa.

– Suomessa ei oikein ole juttuja jotka vaikuttaisivat minua… Ja yleensä puhun kaikestan ja liikaa, mutta nyt en halua puhua asiasta. Jos osaisin sen sanoa en kai puhuisi siitä. En kaipaa ”tsemppiviestejä”. Nyt jokaisessa sanassa lymyää syksy… ja minä puhun taivaalle, mutta taivas on tyhjä, hän jatkaa.

Lue myös:

Miki Liukkonen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Behm-rakkaansa kanssa – paljasti iloisen perheuutisen: ”Hän saapuu keväällä”

Laulaja Behm ja kirjailija Miki Liukkonen ottivat uuden askeleen suhteessaan – ilouutinen paljastui suorassa tv-lähetyksessä!