Yrittäjäpariskunta Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen on totuttu näkemään julkisuudessa tiiviisti yhdessä. Kaksikko hehkuttaa usein rakkauttaan ja jakaa sosiaalisessa mediassa vinkkejä pitkän suhteen ylläpitämiseksi.

Nyt Rita kertoo parin jokailtaisista treffeistä omalla Instagram-tilillään. Samassa yhteydessä hän avautuu myös siitä, kuinka onnistuu yhdistämään hektisen pikkulapsiarjen ja toimivan parisuhteen.

– Rakastan mun arkea, se on arkea, mitä ei tarvi paeta, vaan missä haluan elää! Se on spontaania hetkessä elämistä ja ihmettelyä. Se myös intohimoista yrittämistä, tavoitteellista työntekoa ja hyvä niin, Rita kirjoittaa postauksessaan.

– Joka päivä on mulle aina uusi matka mikä käynnistyy, siinä on tavoitteet ja raamit, mutta tilaa paljon myös uudelle. Innoissani ja seikkailunjanoisena odotan aina mitä kaikkea päivä tuo tullessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ritan päivä päättyy lähes poikkeuksetta treffeihin Akin kanssa.

– Tiesittekö, että mulla on joka ilta treffit tän viikingin kanssa? Milloin sohvalla, milloin poreammeessa, milloin saunassa… mutta pääasia, että on, Rita toteaa sydänemojin kera.

Akin ja Ritan treffit alkavat yleensä siitä, kun heidän taaperoikäinen Donna-tyttärensä menee nukkumaan.

– Joskus toki töitä vielä hetken, mutta pääsääntöisesti pyhitetään illat meille ja meidän parisuhteelle. Parannetaan yhdessä maailmaa, kuunnellaan toisiamme ja kerrotaan ajatuksiamme, Rita kuvailee.

– Joskus treffit sisältävät erotiikkaa, mutta se ei ole se tärkein. Tärkeintä on yhdessä rentoutuminen ja mieltä ravitseva aikuisten hetki, läheisyys sekä läsnäolo, hän alleviivaa.

– Elämä on suurimmaksi osaksi arkea ja hyvä niin.

Lue myös:

Rita Niemi paljastaa merkittävän yksityiskohdan ensitreffeistään Aki-puolison kanssa – ”Nyt on menty pää edellä vuodesta 2013”

Aki Manninen avautuu suhteensa ensihetkistä Rita Niemen kanssa – sai pakit kolme kertaa: ”Polku on ollut haastava”