Salkkareista tuttu näyttelijä Johanna Puhakka, 27, on viettänyt viimeaikoina hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on kuitenkin päivittänyt kuulumisiaan pitkästä aikaa Instagram-tilillään.

Johanna kertoo saaneensa seuraajiltaan useita viestejä, joissa kysellään hänen vointiaan, joten hän koki, että on reilua kertoa syy somehiljaisuudelle.

Hän paljastaa seuraajilleen pakanneensa laukkunsa ja lähteneensä syksyn viettoon Kyprokselle. Mistään aurinkolomasta ei varsinaisesti ole kyse, vaan Johanna lähti etelään rakkauden perässä.

– Oon ollut pienellä somelomalla ja pitänyt puhelinta vähän pidempään älä häiritse -tilassa. Nyt alkaa olla kuitenkin jo vähän ikävä tänne höpöttelyjä ja vuorovaikutusta, tuntuu reilulta kertoa mikä meininki

– Pakkasin jokinen aika sitten reppuun snorkkelit ja kasvomaskin ja lähdin viettämään syksyä Kyprokselle. Tiedän, että tässä maailman tilanteessa ei lentokoneeseen hyppääminen auringon perässä ole suositeltavaa, mutta uskon, että rakkauden perässä se on hyväksyttävämpää, näyttelijäkaunotar jatkaa ja vakuuttaa noudattavansa kaikkia koronasäädöksiä vastuullisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Johanna kirjoittaa, ettei halua avata uusia tuulia rakkausrintamalla sen enempää toistaiseksi. Hän kuitenkin toivoo, että tämän päivityksen myötä hänen seuraajansa ymmärtäisivät syyn sometauolle.

Johanna erosi edellisestä poikaystävästään syksyllä 2019. Hän on opiskellut näyttelijäntyötä Lontoossa ja juontanut suosittua Papupata-podcastia yhdessä entisen Salkkarit-näyttelijän, Sara Parikan, kanssa.

Lue myös:

Tältä entinen Salkkarit-tähti Johanna Puhakka näytti 13-vuotiaana – katso ihastuttava kuva!

Johanna Puhakka: ”Seksikohtausten tekeminen on aina vähän kiusallista!”

Salkkarit-tähti Johanna Puhakka esitteli somessa erilaisen tyylin – ”Meno aika liirum laarum”