Pitkän vankilatuomion saanut liikemies Niko Ranta-aho on julkaissut Instagram-tilillään pitkän päivityksen, jossa käy läpi menneitä viikkojaan. Hän kommentoi samalla ex-puolisonsa Sofia Belórfin ja entisen hyvän ystävänsä Stefan Thermanin suhdetta.

– Case: 2020-luvun Matti ja Mervi. Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarinoita, mutta pahoittelut kaikille draamaa rakastaville, en ole palannut yhteen Mervin kanssa, enkä ollut muutenkaan missään tekemisissä.
Kaikesta huolimatta kaikkea hyvää ja rauhallisempaa kesää Masalle ja Mepalle, Niko kommentoi Instagram-tilillään.

Riitaisa ero

Sofia ja Stefan ovat olleet viime aikoina otsikoissa riitaisan eronsa takia. Sofia kertoi hiljattain julkisuudessa muuttaneensa erilleen on-off-poikaystävänsä, liikemies Stefan Thermanin kanssa. Belórf pakkasi tavaransa muutamia viikkoja sitten ja suuntasi Bambi-koira kainalossaan kohti uutta kotiaan.

– Olen omilla teilläni ja minulla on oma asunto. Keskityn nyt itseeni ja ihmisiin, jotka ovat arvoisiani, Sofia Belórf kommentoi tilannettaan toukokuun alussa MTV Uutisille.

Myöhemmin saman kuun aikana Sofian ja Stefanin välille puhkesi riita, joka herätti suuresti huomiota mediassa.

Riita nousi suomalaisten tietoisuuteen, kun Stefan julkaisi perjantaina 13. toukokuuta Instagram-tilillään useita videoita, joissa hän heitti kattohuoneistonsa ikkunasta Sofian vaatteita ja matkalaukkuja kerrostalon sisäpihalle. Videoilla hän myös lateli solvauksia Sofiasta, joka oli edellisenä päivänä jättänyt lopullisesti pariskunnan yhteisen kodin.

Selkkauksen jälkeen Stefan pyysi toimintaansa anteeksi omalla Facebook-tilillään. 

– Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä kuten olen tehnyt, mies kirjoitti.