Reality-tähti Niko Saarinen, 34, osallistui vuonna 2008 Big Brother -ohjelmaan, josta alkoi ura julkisuudessa. Niko vieraili Aki Linnanahde Talk Show –podcastissa ja jutteli muun muassa julkisuuskuvastaan.

Nikosta on vuosien varrella kirjoitettu jos jonkinlaisia otsikoita ja hänen BB:ssä lausumat ”nää on mun synttärit” ja ”mä oon never heard susta” -heitot elävät edelleen YouTubessa.

Hän myöntää, että on halunnut jo ennen BB:tä olla valokeilassa, vaikka ei lähtenytkään ohjelmaan alunperin julkisuuden takia.

– Aika kultaa muistot. BB:stä on niin monta vuotta, että nyt mä oon ehkä ylpeäkin siitä. Kai mä tein jotain oikein jos mun realitypätkät YouTubessa on puhuttanut yli 10 vuotta.

– Oon aina rakastanut huomiota ja hauskuuttanut ihmisiä mun ympärillä. Oon aina tykännyt myös esiintyä.

Niko paljastaa, että ennen BB:tä ja julkisuutta hän esiintyi useamman vuoden myös teatterin lavalla.

– Olin seitsemän ja puoli vuotta Uudenkaupungin teatterissa.

Näyttelijän hommat menivät vakavammaksi kun Turun sanomien teatterikriitikko arvosteli esityksen jossa Niko näytteli.

– Se kirjoitti, että esitys oli sysipaska, mutta yksi henkilö loisti yli muiden, Niko Saarinen. Siinä kohtaa mua jopa houkuteltiin isommalle teatterilavalle Turkuun.

– Asuin kuitenkin Uudessakaupungissa, eikä mun vanhemmilla ollut ymmärrystä mihin se olis voinut johtaa jos mua olis alettu viemään Turkuun teatteriin, niin sit se vähän jäi, enkä jatkanut sitä.

Niko myös koki, että oli saanut jo kaiken Uudenkaupungin teatterista, eikä jatkanut näyttelemistä enää.

– Olisihan se maailman hienointa olla näyttelijä ja uskon, että mulla olisi kyky siihen. Luulen, että Niko Saarinen roolina on ehkä jo niin iso, että kuinka moni pystyisi näkemään mut muuna.

Lue myös:

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö paljastivat iljettävimmät ja härskeimmät baarimuistonsa: ”Niko paskoi housuun”

Tähän tosi-tv-ohjelmaan Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö eivät koskaan osallistuisi!