Selviytyjät Suomi -ohjelmassa parhaillaan kilpaileva reality-tähti Niko Saarinen, 34, vieraili tuoreessa Aki Linnanahde Talk Show –podcastin jaksossa ja paljasti, ettei lähtenyt kilpailuun ehdoitta.

– Kun lähdin Selvityjiin niin mulla oli tietyt ihmiset, joita kysyin, että eihän ne ole tässä formaatissa mukana. Tiedän, että jos Selviytyjät Suomi formaatti haluaa mut niiden kaudelle ja mulla on kolmen ihmisen nimet, joiden kanssa en halua tehdä tätä, niin kyllä ne sanoi etteivät nämä ihmiset ole mukana, Niko paljastaa.

– Oon tehnyt sitä nyt viime vuosina. En halua olla diivamainen, mutta kyllä mä olen tarkka, hän myöntää, mutta ei kuitenkaan paljasta näitä kolmea henkilöä.

– En mä kerro niitä ikinä ääneen. Ne on ihmisiä jotka on ollu vaikka jossain reality-sarjassa ja pystyn jo sanomaan, ettei meidän kemiat natsaa. On muutama tyyppi, jotka on julkisuudessa ja olen katsonut, etten ikinä tule heidän kanssa toimeen tai halua olla samassa sarjassa.

Niko kertoo halunneensa lähteä ohjelmaan nimenomaan kilpailemaan, eikä vetämään hauskan miehen roolia. Hän mietti tarkkaan osallistumistaan varsinkin kun alkuperäinen kuvauspaikka Filippiinit muuttui koronan takia pohjolan karuihin oloihin. Hän kuitenkin halusi olla yksi maailman ensimmäisistä kilpailijoista pohjoisissa oloissa.

– Halusin kyllä lähteä ja mulle vakuutettiin, että se tehdään hyvin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö paljastivat iljettävimmät ja härskeimmät baarimuistonsa: ”Niko paskoi housuun”

Tähän tosi-tv-ohjelmaan Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö eivät koskaan osallistuisi!