Kokemusasiantuntija Nina Mikkonen avautuu Timo T.A. Mikkosen sairastumisesta ja rankasta arjestaan omaishoitajana. Hän kamppaili suurien ongelmien kanssa sen jälkeen, kun Timo T.A. Mikkonen sairastui. Sairastumisen jälkeen hän laittoi perheen ison kodin myyntiin, mikä ei mennyt kuitenkaan heti kaupaksi. Rahavaikeudet koettelivat perhettä pitkään.

– Minulla oli ihana henkilökohtainen avustajq Timolle, joka auttoi kaikessa sellaisessa, mikä ei hänen toimenkuvaansa kuulunut. Hänelle ja Timon edunvalvojan sijaiselle olen paljosta kiitollinen. Ilman heitä ja muutamien muiden ystävien tukea olisin roikkunut Myrskylän männyssä kiikussa. Sekään ajatus ei ollut kaukana. Jossain vaiheessa olin tehnyt päätöksen, että tapan ensin Timon, sitten pojat ja sen jälkeen itseni, Nina Mikkonen avautui talon muille asukkaille.

Hän kertoo uineensa syvissä vesissä.

– En löytänyt muuta vaihtoehtoa, mutta sitten mä ajattelin, että mulla ei ole oikeutta riistää pojiltani henkeä. En ole heitä sen takia tänne synnyttänyt. Olen itse todistanut 12-vuotiaana, kun isä ampui itsensä meillä keittiössä. En halunnut lähteä samalle tielle.

Elämä sai positiivisemman käänteen, kun hän sai myytyä ison omakotitalon ja pääsi muuttamaan kolmeksi kuukaudeksi perheensä kanssa Orimattilaan ja sen jälkeen Helsinkiin. Timo T.A Mikkonen kuoli pitkällisen sairauden uuvuttamana tammikuussa 2017.

Lue myös:

Kaksi Big Brother -asukasta joutui heti ulos asumaan – syyt hämmentävät:”Mä olen liian pitkä sänkyyn”

Big Brother -taloon astelleen näyttelijä Markku Pullin hurja muodonmuutos – katso kuvat!

Big Brother -kausi käynnistyi vauhdikkaasti – julkkisasukas esitti härskin toiveen: ”Vitsi, kun joku panisi täällä”