Suosittu hyvinvointivalmentaja ja tv-kasvo Martina Aitolehti julkaisi eilen sunnuntaina (4.12.) hämmentävän postauksen omalle Instagram-tililleen. Aitolehti paljasti matkustaneensa Italian Roomaan etsimään hääpukua.

Julkaisusta ei käy ilmi kenelle Aitolehti on hääpukua metsästämässä. Aitolehden Roomasta julkaisemissa Stories-postauksissa nainen vaikuttaa olevan romanttisessa matkakohteessa yksin.

– Hääpukua etsimässä, Aitolehti kirjoittaa tuoreen päivityksensä ohessa sydänemojin kera.

Postauksen oheen lisätty kuva on napattu Aitolehden hotellihuoneen parvekkeelta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hotelli, jossa Aitolehti yöpyy on hyvinvointivaikuttajan lisäämien kuvien perusteella hulppea Anantara Palazzo Naiadi Rome, jossa halvimmasta huoneesta saa pulittaa reilut 1000 euroa yöltä.

Aitolehden häämekkopostaus on luonnollisesti kerännyt valtavan määrän huomiota sosiaalisessa mediassa. Useat naisen seuraajat ihmettelevät, kenelle Aitolehti on ostamassa hääpukua.

– Kuka on morsian? eräs seuraajista tiedustelee.

– Kosiko Stefu? Vai Esko? toinen kysyy viitaten Aitolehden edellisiin on-off-kumppaneihin Stefan Thermaniin ja Esko Eerikäiseen.

Tähän Aitolehdellä on antaa paljonpuhuva vastaus.

– Ne junat meni jo, hän pamauttaa suukottelevan emojin kera.

Jotain Aitolehden nykyisestä elämäntilanteesta kertoo hänen lauantaina julkaisemansa päivitys, jossa hän paljastaa elämänsä saaneen hiljattain täysin uuden suunnan.

– Niin se elämä muuttui silmiä räpsäyttämällä. Hyvässä ja pahassa. Uusi luku elämässä on alkanut, olen valmis, Aitolehti muotoili mystisesti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehti teki yllättävän muutoksen ulkonäössään – ex-mieheltä paljonpuhuva kommentti!

Martina bongattiin Stefanin asunnolla Hangossa – kommentoi nyt huhuja mahdollisesta yhteenpaluusta: ”Miksi pitäisi olla heti yhdessä?”