Maailman kuuluisimpiin laulajiin lukeutuva Jennifer Lopez esiintyi hiljattain VAX LIVE: The Concert to Reunite the World -keikalla, jonka tarkoituksena oli kannustaa ihmisiä ja yrityksiä tukemaan koronavirusrokotteita.

Kesken shown Lopez teki yllättävän vedon, kun hän pyysi 75-vuotiaan äitinsä Guadalupe Rodriguezin konserttilavalle laulamaan kanssaan.

Näyttävä kaksikko esitti suurelle yleisölle Neil Diamondin vuoden 1969 hittibiisin Sweet Caroline. Äiti ja tytär paljastivat, että kyseinen kappale on heille hyvin merkittävä, sillä Rodriguez lauloi kappaletta Lopezille tämän ollessa vauva.

Yleisö hullaantui Lopezin ja Rodriguezin yhteisvedosta ja esitys on jälkeenpäin herättänyt runsaasti huomiota mediassa. Ihmiset ympäri maailmaa ovat ihastelleet Lopezin äidin nuorekkuutta, eikä kenellekään ole jäänyt epäselväksi, mistä Lopez on perinyt kauneutensa.

Lopezin ja Rodriguezin lisäksi konserttilavalla nähtiin Foo Fighters -yhtye, Selena Gomez, J Balvin, Eddie Vedder, Josh Kilnghoffer, Brian Johnson sekä prinssi Harry.

Näet pätkän Lopezin ja Rodriguezin esiintymisestä alta tai täällä.

Lähde: Entertainment weekly

Lue myös:

Jennifer Lopez ja Alex Rodriques eroavat sittenkin: ”Toivomme parasta toisillemme”

Katso kuvat! Jennifer Lopez antoi kyytiä erohuhuille – kuherteli rakkaansa kanssa Karibialla

Jennifer Lopez vastaa botox-epäilijöille – ”En ole koskaan ottanut botoxia tai muita pistoksia”