Muusikko ja lauluntekijä Lauri Tähkä, 46, kertoo Instagram-tilillään saavansa oman nimikkopunaviinin. Italialaisen viinin nimi on Tähkän suurhitin mukaan, Acqua In Fiamme eli suomeksi Palavaa vettä.

Tähkä kuvailee viiniään muun muassa sanoilla intohimoinen ja inspiroiva, naurava ja niin kaunis sekä salainen, kiehtova ja raivostuttava.

– Kapeat, mystiset öiset kadut ja kiihkeä turkoosi meri, kuin italiattaren suudelma. Pysäyttävä taide. Kirkkojen pyhyys ja hiljaisuus, nuo kaupunkien metsät. Loisteliasta ruokaa ja pyhää viiniä hyvässä seurassa. Niin monen laulun se on synnyttänyt, niin monta sydänsäröä korjannut, niin monta unohtumatonta hetkeä antanut. Ja jostain kaukaa kuuluu Lucio Dallan koskettava Caruso… Sitä on minun italiani, Tähkä runoilee.

Viinin tuovat Suomeen italialainen Valpolicella Ripasso Superiore yhteistyössä Tähkän ja viinien maahantuojan Viinitien kanssa. Viini tulee myyntiin Alkon tilausvalikoimaan 21. syyskuuta. Fanit ovat uutisesta luonnollisesti innoissaan.

– Pullotettua Palavaa Vettä, onnea!

– Syysiltojen pelastava pyhäkolminaisuus, kynttilät, villasukat ja Acqua in fiamme.

– Mä taisin just rakastua! VIINI, elämän yksi suurimmista ja kiehtovimmista nautinnoista. Ja mitä sen ympärille rakentuukaan, oih! HIENOA- tästä mä pidän!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.