Maailmankuulu laulaja ja näyttelijä Selena Gomez avautuu raskaasta elämäntilanteestaan Vogue-lehden tuoreessa haastattelussa. 15-vuotiaana julkisuuteen ponnahtanut Gomez kertoo suoraan, että aikuiseksi kasvaminen Hollywoodissa ei ole ollut helppoa.

Nyt 28-vuotias Gomez paljastaa harkitsevansa jopa musiikkiuransa lopettamista. Hän on Voguen mukaan kyllästynyt siihen, että hän näyttäytyy edelleen musiikkiteollisuuden piirissä nuorena ja naiivina Disney-tyttönä.

– On vaikeaa tehdä musiikkia, kun ihmiset eivät ota sinua tosissaan, Minulla on ollut hetkiä, jolloin olen ajatellut, mikä on tämän tarkoitus? Miksi minä jatkan tätä? Gomez toteaa Voguelle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Selena Gomez harkitsee musiikkiuransa lopettamista. Kuva: AOP

Vuonna 2019 Gomez kirjoitti oman elämäntilanteensa pohjalta Lose You to Love Me -hittikappaleen.

– Lose You to Love Me oli mielestäni paras kappale, jonka olen koskaan julkaissut, eikä sekään ollut tarpeeksi joillekin ihmisille, artisti sanoo.

Gomez on puhunut mediassa avoimesti vakavista terveysongelmistaan. Hänellä on todettu muun muassa autoimmuunitauti punahukka (SLE) sekä useita mielenterveydellisiä sairauksia, joihin hän on saanut hoitoa mielisairaalassa.

Gomez sai hiljattain diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, minkä hän on kokenut helpottavana asiana. Tällä hetkellä tähti haluaa keskittyä omaan hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa.

– Ollakseni rehellinen, haluan vain aloittaa alusta. Haluan kaiken olevan aivan uutta, Gomez summaa.

Lähde: Vogue, Iltalehti

Lue myös:

Katso kuvat! Näyttelijäkomistus Simon Baker erosi 30 vuoden avioliitosta – ilakoi jo rannalla uuden rakkaansa kanssa

Hiljattain eronnut Rihanna vietti iltaa mysteerimiehen seurassa – katso paljastavat kuvat!

Sofia Belórf avautuu luksuselämästään Dubaissa: ”Dinnerillä käyntiin menee helposti tuhat euroa”