Ilta-Sanomat on juuri uutisoinut, että -yhtyeen solisti ja The Voice of Finland -lauluohjelman tähtivalmentaja Olli Lindholm, 54, on kuollut.

Lindholm oli viimeinen vuonna 1981 perustetun Yö-yhtyeen kokoonpanossa jäljellä ollut perustajajäsen. Vuodesta 2015 lähtien hän toimi keikkailun ohessa tälläkin hetkellä tuotannossa olevan The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana.

Yö-yhtye tiedotti Lindholmin menehtymisestä sosiaalisessa mediassa. Bändin virallisella Instagram-tilillä julkaistun Lindholmin kuvan yhteydessä kerrotaan, että hän kuoli sairauskohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä.

– Meillä on teille surullisia uutisia. Yö-yhtyeen perustajajäsen, keulakuva ja laulaja Olli Lindholm on poissa. Olli menehtyi maanantain ja tiistain 11.-12.2. välisenä yönä sairaskohtaukseen. Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri. Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön, bändi kirjoittaa.

Tampereella asunutta Lindholmia jäävät kaipaamaan kaksi aikuista lasta, jotka hän sai ex-vaimonsa Satu Lindholmin kanssa, sekä Lindholmin kumppani Eveliina.

Lindholm piti huolta fyysisestä kunnostaan ja lopetti alkoholin käytön vuonna 2000.

Lähde: Ilta-Sanomat