Ozzy Osbournen Jack-poika laukoo suorat sanat somessa – ”Hyvät paskalehtien toimittajat”

Useat mediasivustot ovat viime päivinä uutisoineet hevimetallilegenda Ozzy Osbourne, 71, muuttuneesta ulkonäöstä. Esimerkiksi Daily Mail julkaisi muusikosta ”tunnistamattomia kuvia”, joissa Ozzylla on harmaat hiukset.

Näet kuvat täällä.

Nyt Ozzyn poika Jack Osbourne, 34, on kirjoittanut voimakassanaisen Facebook-päivityksen, jossa hän ottaa kantaa brittimedian julkaisuihin.

– Hyvät paskalehtien toimittajat. Jos ette ole ymmärtäneet, ei ole suositeltavaa, että Parkinsonin tautia sairastava ihminen menisi värjäämään hiuksensa globaalin pandemian aikana. Se, että isälläni ei ole nyt ”normaalin” väriset hiukset, ei tarkoita p*skaakaan”, Osbourne kirjoittaa tunteitaan piilottelematta.

– Isäni on 71-vuotias ja hän on parantumassa selkäleikkauksesta. On uskomatonta, että hänellä on takanaan 50 vuotta kestänyt ura ja hän on myynyt miljoonia albumeita ja te haluatte puhua hänen hiuksistaan. Kunnioittakaa nyt edes vähän, mies summaa.

What a wonderful world of low life’s we live in.

Gepostet von Jack Osbourne am Samstag, 29. August 2020

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ozzy Osbourne kertoi tammikuussa sairastuneensa Parkinsonin tautiin. Lisäksi hän on kärsinyt viime vuonna useista terveydellisistä ongelmista, kuten selkärankaan kohdistuneesta leikkauksesta ja sairaalahoitoa vaatineesta flunssasta.

Osbournesta on tällä hetkellä tekeillä elämäkertaelokuva, jonka tuottaa Jack Osbournen yritys.

Lue myös: Ozzy Osbourne herkisteli hääpäivänään Instagramissa – julkaisi kuvia 38 vuoden takaa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.