Playboy-malli ja näyttelijä Pamela Anderson päätyi kohuotsikoihin 90-luvulla, kun povipommin ja tämän silloisen aviomiehen, Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen, seksivideo vuoti julkisuuteen.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 1995 tunnettuaan vain muutaman päivän ajan, ja kuuluisa seksivideo kuvattiin häämatkalla. Huhujen mukaan video varastettiin, jonka seurauksena se vuoti julkisuuteen. Anderson nosti videon julkaissutta Internet Entertainment Groupia vastaan kanteen, mutta tapauksesta päästiin sopuun oikeussalin ulkopuolella.

Seksivideoskandaali ei suinkaan ollut Andersonin ja Leen suhteen ainoa soppa, vaan myrskyisässä suhteessa oli myös väkivaltaa. Lee tuomittiin suhteen aikana vaimonsa pahoinpitelystä, ja lopulta kohupari päätyi eroon vuonna 1998.

Deadline-sivuston tietojen mukaan amerikkalainen Hulu työstää paraikaa televisiosarjaa, joka pohjautuu Andersonin ja Leen myrskyisään liittoon. Pam & Tommy -työnimellä tehtävän sarjan huhutaan keskittyvän erityisesti seksivideoskandaalin käsittelyyn.

Sarjan päähenkilöitä, Pamelaa ja Tommya, esittävät Lily James ja Sebastian Stan. Sarjan ohjaa Craig Gillespie, ja käsikirjoittaa Rob Siegel. Deadlinen mukaan kuvausten on määrä alkaa keväällä 2021.

Lue myös:

Ihan kuin Baywatchissa – Pamela Anderson poseeraa polttavissa uimapukukuvissa!

Pamela Anderson julkaisi kuuman kuvan – keikistelee punatukkaisena

Pamela Anderson julkaisi eroottisen videon – ”Käytä alustaasi HYVÄÄN!”