Näyttelijä Pamela Tola, 39, on piristänyt Instagram-seuraajiaan hauskalla haasteella. Suosikkinäyttelijä kehottaa seuraajiaan tekemään jotain uutta tai epämiellyttävää. Metropoli uutisoi haasteesta jo aiemmin, sillä muun muassa Kiti Kokkonen tarttui siihen.

Ensimmäisellä haastevideollaan Pamela kertoi pukeutuneensa toppatakkiin sisällä, sillä hän ei ollut tehnyt sitä aiemmin. Toppatakki oli vielä kaiken lisäksi punainen, joka on näyttelijän inhokkiväri. Jos video ei näy alla, voit katsoa sen myös klikkaamalla tästä.

Nyt Pamela on jatkanut haastettaan ja ”aktivoinut itselleen kolmannen silmän”. Hän on julkaissut itsestään videon, jossa hänellä on otsaan piirretty silmä.

– Tässähän on niinku ideana se, että kun laittaa silmät kiinni ja sulkee silmät maailman dualismilta, niin silloin kolmas silmä aukeaa, hän kertoo videolla.

– Ajattelin mennä tohon ulos viemään koiraa ja ehkä jopa tuonne kauppaankin käymään, hän avaa suunnitelmiaan kolmannen silmän kanssa.

Jos video ei näy yllä, voit katsoa sen myös täältä.

Pamela kehottaa videonsa oheen kirjoittamassa tekstissä kaikkia tarttumaan haasteeseen huvin vuoksi ja ilon takia.

– Tee jotain, mitä et oo aiemmin tehnyt. Tai jotain, mistä et tykkää. Tee jotain, mitä et tekisi. Mitä et haluaisi tehdä? Miksi? Miksi ei? Huvin vuoksi ja ilon takia edes, Pamela rohkaisee.

– Jumiutuminen uhkaa, karanteeni uhkaa, kontrolloiva maailma uhkaa. Seinät painaa päälle ja hirveä kiire on ihmisillä. Minne? Eläkettä varten rahaa säästämään? Avaa silmäsi. Kaikki kolme, näyttelijä kannustaa.

Lue myös:

Kiti Kokkonen tarttui Pamela Tolan haasteeseen ja poistui mukavuusalueeltaan – ”Tosi epämiellyttävää”

Näyttelijät Pamela Tola ja Lauri Tilkanen erosivat

Kiti Kokkosen pieleen mennyt videohaastattelu leviää somessa: ”Vatsalihakset ei kestä lisää katselukertoja!”