Seurapiiritähti Paris Hilton, 39, tunnetaan näyttävästä elämäntyylistään, johon kuuluu vahvasti luksus ja glamour. Ulkonäöllisesti Barbie-nukkea muistuttava Hilton viihtyy hyvin muiden julkkisystäviensä seurassa ja saa suurimman osan tuloistaan näyttäytymällä erilaisissa juhlissa.

Nyt Hilton-hotellien perijättärestä on tekeillä YouTube Originals -dokumentti, This Is Paris, jossa hän omien sanojensa mukaan avautuu ensimmäistä kertaa siitä, kuka hän ”oikeasti on”.

– Olen niin tottunut vetämään roolia, että minulle on vaikeaa olla normaali, Hilton toteaa dokumentin trailerissa.

– Tuntuu kuin koko maailma ajattelisi tuntevansa minut. Mutta kukaan ei oikeasti tiedä kuka olen… En tiedä sitä välillä itsekään.

Tulevassa dokumentissa päästään näkemään Parisin elämää kulissien takana, ja hän kertoo rehellisesti myös lapsuudessaan kokemasta traumasta.

– Lapsuudessani tapahtui asia, josta en ole koskaan puhunut kenenkään kanssa, Hilton sanoo trailerissa.

Dokumentissa avataan syvemmin sitä, miten trauman runtelemasta pikkutytöstä kasvoi kaikkien tuntema, luksusautoilla ajeleva ja ökybileissä juhliva Paris Hilton.

Hilton on jakanut dokumenttinsa trailerin myös omalla Twitter-tilillään.

– En ole ikinä aikaisemmin ollut näin avoin elämästäni, mutta olen vihdoin valmis kertomaan totuuden, nainen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

This Is Paris -dokumentin ensi-ilta nähdään Paris Hiltonin YouTube -kanavalla 14. syyskuuta.

Voit katsoa trailerin kokonaisuudessaan täällä.