Suomalaisten suosikkiartisti Paula Vesala aikoo jäädä pitkälle tauolle. Vesala-taiteilijanimellä esiintyvä monilahjakkuus kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään.

Vesala paljastaa tuoreessa Instagram-postauksessaan julkaisevansa kolmannen sooloalbuminsa helmikuussa 2023. Albumin julkaisemisen jälkeen Vesala aloittaa taukonsa.

– Hei ystävät, minulla on teille uutisia. Sooloartistiprojektini joka julkaisee musiikkia ja esiintyy nimellä Vesala jää vuosien mittaiselle tauolle helmikuussa 2023, jolloin myös ilmestyy kolmas albumi, Vesala kirjoittaa Instagramissa.

– Sen takia halusin vielä tänä vuonna tehdä klubikiertueen, olisi ihanaa nähdä teitä siellä.

Vesalan klubikiertue käynnistyy 19.11. Himos Areenalla ja päättyy Tavastialle 31.12.

Kesällä 2023 Vesala aikoo mahdollisesti vielä tehdä muutaman festarikeikan.

– Muuta työtäni jatkan, ja elämistä ja seikkailua. Helmikuuta ennen ehditään laulaa ja tanssia vielä monta kertaa. Nähdään siis keikoilla! artisti päättää postauksensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vesalan haikea uutinen on herättänyt runsaasti surua laulajan fanien keskuudessa. Monet vaikuttavat olevan järkyttyneitä yllättävästä ilmoituksesta.

– Eikä, tää tuli ihan puskista. Onneks keretään näkee viel vaikka kuinka monta kertaa, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Oon tosi surullinen just tällä hetkellä. En muista millo oisin ollut näin surullinen mitä nyt just oon,mut onnellinen et sul tulee keikkoja viel tälle vuodelle, toinen fani muotoilee.

– Toivottavasti tauko on lyhyempi kuin ABBA:lla, toteaa kolmas sydänemojin kera.

– Vähän haikea fiilis tuli ja tää tuli kyllä yllärinä. Toivottavasti tulet jossai vaiheessa takasin.

– Tulee ikävä.

– Kyllähän tää veti hiljaseks mutta ihana että jatkat hommia ja seikkailua! Jossain vaiheessa taas päästään nauttimaan sun upeasta musisoinnista ja se on pääasia se! Oot best ja kiitos niin paljon kaikista teidän keikoista ja sun tsemppaavista ja lohtua tuovista biiseistä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Paula Vesala perui keikkansa sairastumisen takia – ”Sattuu vaan eikä ääntä tule ollenkaan”

Näin julkkikset muistelevat Vesa-Matti Loiria – Samuli Edelmannilta riipaiseva kuvapostaus: ”Mestari on poissa”