Tunnettu meteorologi Pekka Pouta paljastaa tänään keskiviikkona esitettävässä, Janne Katajan juontamassa Kuutamolla-ohjelmassa uskomattoman nolon tilanteen, johon hän joutui yläasteikäisenä.

Pouta kertoo olleensa aikoinaan luokkaretkellä Ruotsissa, jonne ryhmä matkusti laivalla. Laivamatkalla Pouta päätyi kokeilemaan alkoholia ensimmäistä kertaa.

– Saimme Smirnoff-pullon hankittua, ja se oli ensimmäinen kerta, kun minä join alkoholia. Siitähän oli seurauksensa myös seuraavana päivänä, Pouta kertoo ohjelmassa.

Seuraavana päivänä Pouta ja hänen luokkatoverinsa suuntasivat Kolmårdenin eläintarhaan. Pouta kärsi kuitenkin koko reissun ajan voimakkaista vatsakivuista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Noloin osuus tapahtui, kun Pouta yritti etsiä vessaa, johon pääsisi helpottamaan oloaan. Hän luuli eläintarhassa sijaitsevaa, hakalukkoista ovea huussin oveksi. Mutta todellisuudessa kyseessä olikin antiloopin häkki.

– Kun tein tarpeitani, antilooppi kävi katsomassa, että tuliko joku henkilökunnan jäsen antamaan heinää, Pouta summaa nauraen.

Kuutamolla-ohjelma nähtävissä Subilla tänään klo 20.

Lue myös:

Pekka Poudan härski päivitys Twitterissä: ”Eikö voisi sanoa suomeksi ”tykkään p**lusta”?”

MTV: Pekka Poudan hulvaton kömmähdys aiheutti naurukohtauksen suorassa lähetyksessä – ”Nyt ryhdistäydy!”