Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 39, ja hänen miehensä Kanye West, 43, viettivät hiljattain perhelomaa Dominikaanisessa tasavallassa. Lehtitietojen mukaan pariskunta yritti lomalla selvittää kriisiin ajautunutta avioliittoaan.

Kardashianin ja Westin on aikaisemmin uutisoitu asuneen erillään jo vuoden ajan. Parin fanit elättelivätkin toiveita siitä, että kaksikko pystyisi loman jälkeen asumaan taas yhdessä.

People-uutissivusto paljastaa kuitenkin, että West palasi Dominikaanisesta tasvallasta takaisin omalle, Wyomingissa sijaitsevalle maatilalleen. Kardashian puolestaan asettui parin yhteisten lasten kanssa Los Angelesiin.

– Hän haluaa elää Wyomingissa, Kardashianin kerrotaan todenneen.

– On rankkaa matkustaa lasten kanssa niin kauan, hän jatkoi.

Pariskunnan vanhin lapsi North, 7, vietti isänsä kanssa muutaman päivän Wyomingissa, ennen kuin hän lensi takaisin äitinsä ja sisarustensa luokse. Kanye julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Northin kanssa upean vuorimaiseman edessä.

– Isä-tytär -aikaa, artisti kirjoitti julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähipiirilähteen mukaan Kim Kardashian on edelleen hyvin motivoitunut saamaan avioliittonsa Kanye Westin kanssa toimimaan.

Pari avioitui vuonna 2014 Firenzessä. Heillä on Northin lisäksi kolme nuorempaa lasta: 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja 1-vuotias Psalm.

Lue lisää: Selättivätkö Kim Kardashian ja Kanye West suhdekriisinsä? – Tämän tiedämme salaisesta lomamatkasta