Laulaja Pete Parkkonen vastasi joulun alla Instagramissa seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin. Yksi seuraajista halusi tietää, voisiko Pete seurustella samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa.

– En halua sulkea itseäni mihinkään laatikkoon, mutta tähän mennessä/tällä hetkellä en ole tuntenut vetoa samaan sukupuoleen, Pete Parkkonen vastasi.

Hetkeä myöhemmin hän julkaisi kuvan vaaleahiuksisesta kaunottaresta, jota pitää kädestä kiinni, kun häneltä kysyttiin seurustelutilannetta. Kuvassa Pete ja kaunotar ovat meren rannalla. Kuva on esillä Peten Instagramin Stories-osiossa 24 tuntia.

Pete Parkkonen osallistui hiljattain kolme viikkoa kestäneen Atlantin yli -sarjan kuvauksiin.

– Vielä vähän vaikea ymmärtää, että olen ylittänyt Atlantin purjehtien. Päällimmäisenä mielessä pyörii lukematon määrä tähdenlentoja taivaalla tuhansien galaksien ja tähtien tuikkiessa. Delfiinit, valaat ja kilpikonna, Parkkonen kuvaili Instagramissa.

– Kolme suihkukertaa kolmeen viikkoon sekä kompassi & twd -mittaristo, jota katsoin 7-15 tuntia vuorokaudessa ohjatessani Lintu Swan57 -venettä. Oli myös hetkiä, jolloin lensin kesken vessareissun seinään tai kattoon. Välillä harvinaisen suihkun jälkeen muutaman metrin aalto paiskautui niskaan. Huh..

Parkkonen myönsi yllättyneensä rankan reissun mukanaan tuomasta sisäisestä rauhasta.

– Syvimmät kelat kuitenkin löytyivät omasta sydämestä. Valmistauduin siihen, että reissulla oppisin purjehtimisen salat sekä mahdollisesti oman egoni ”murhaus” tapahtuisi keskellä Atlanttia. Kohtaisin varmasti myrskyt, aallot, paniikin sekä pelot. Kaiken keskellä löysin kuitenkin suuren sisäisen rauhan ja entistä syvemmän arvostuksen sekä luottamuksen luontoon. 

– Ei henkisiä taisteluita tai kuolemia. Näin itseni selkeämmin. Jos pystyn edes kymmenen prosenttia tuosta rauhasta saamaan arkeen ajattelutapaani, niin… Tärkeintä kuitenkin on se, että tuo rauha on sisälläni, vaikkei sitä aina osaisikaan löytää.

Lue myös:

Sara Forsberg palasi kotiin Atlantin ylitykseltä – iloitsee henkiin jäämisestään: ”Voin kertoa lapsenlapsilleni…”

Anne Kukkohovi palasi Atlantin yli -sarjan kuvauksista: ”Kehossani on yli 100 mustelmaa”