Farmi Suomi -hittiohjelman kuvaukset ovat nyt päättyneet ja mukana olleet julkkiskilpailijat päässeet kotiutumaan Pieksämäellä sijaitsevalta maatilalta. Yksi ohjelmaan osallistuneista oli edesmenneen mäkihyppääjälegenda Matti Nykäsen leski Pia Nykänen.

Pia kuvailee kilpailun jälkeisiä kuulumisiaan Metropolille antamassaan haastattelussa.

– Huikee reissu! hän hehkuttaa.

Vuoden 2020 keväällä ensi kertaa Suomessa nähdyssä ohjelmaformaatissa kilpailijat irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin hyvin askeettisissa oloissa.

Kilpailu ei ole helppo, ja se vaatii paljon henkistä lujuutta. Kuinka paluu arkeen on sujunut Pialta maatilalla vietettyjen viikkojen jälkeen?

– Pikkuhiljaa alkaa elämä asettumaan omille uomilleen, nainen toteaa.

Sosiaaliseen mediaan ladattujen kuvien perusteella Farmin kilpailijat ovat tulleet hyvin toimeen keskenään. Etenkin Pia ja tosi-tv-tähti Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen ovat postailleet paljon kuvia yhdessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Kaulasen Mintulle iso kiitos ja halaus aivan kaikesta, Pia lähettää terveisensä uudelle ystävälleen.

Pia kertoo, ettei hän tuntenut muita farmilaisia kuin mäkihyppääjä Janne Ahosen ennen kilpailuun osallistumistaan. Kun kutsu aikoinaan ohjelman kuvauksiin saapui, joutui Pia pohtimaan mukaan lähtemistään jonkin aikaa.

– Kyllä mietin noin kolmisen viikkoa ennen kuin lupauduin lähteä mukaan.

– Eniten mietitytti hygieniapuoli, hän paljastaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Farmi-ohjelma nähdään Nelosella ensi keväänä. Pian, Michelen ja Jannen lisäksi tulevalla kaudella kisaavat muun muassa räppäri Dan ”Uniikki” Tolppanen, realitytähti Sauli Koskinen ja Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää.

Lue myös: Farmi-sarjan kuvaukset päättyivät! Minttu Kaulanen ylistää Pia Nykästä: ”Erityiskiitos erikeeper-siskolle” – kuvat!