Pin up -malli Sini Ariell yllätti julkaisemalla poliittisen kannanoton


Australiassa ensimmäistä lastaan miehensä Stuart Bondsin kanssa odottava tv-persoona ja Pin up -malli Sini Ariell Bonds yllätti julkaisemalla kannanoton Suomen maahanmuuttotilanteesta.

– Heti jos ottaa puheeksi oman maan turvallisuuden, oman kulttuurimme ja tapojemme vaalimisen, oman maan kansalaisten oikeudet tai jonkun muun seikan mikä liittyy vahvasti Suomen valtion ja sen kansalaisten hyvinvointiin, niin jo on joku vetämässä herneen nenäänsä ja ottaa henkilökohtaisena syytöksenä asiamomentit. Sana eriarvoisuus kuullostaa nykyisin enemmänkin siltä, että ei saisi olla huolissaan enää oman maan tilanteesta, Sini kirjoittaa blogissaan.

Sini ottaa kantaa rasismista käytävään keskusteluun ja kertoo oman mielipiteensä, millainen Suomen hänen mielestään kuuluisi olla.
– Mielestäni on rasistista olla huolehtimatta Suomen kansalaisten oikeuksista ja olotiloista! Ilmeisesti loukkaan monia sanomalla, että Suomen kuuluu olla Suomi. Koti, uskonto, isänmaa. Maanpuolustus, arvot, turvallinen kasvupaikka, puhdas luonto ja isänmaan sekä kulttuurimme kunnioitus.
Sini tuo ilmi oman kantansa monikulttuurisuuteen.
– Joo ymmärrän monikulttuurisuuden, se on hyvästä jos se on toimintamalliltaan terve. Loiseläminen, systeemin hyväksikäyttö ja jatkuva sääntöjen rikkominen ja kulttuurimme häväistys eivät mielestäni ole monikulttuurisuutta miten itse sen koen.

Sini on ylpeä arvoistaan, eikä häpeä myöntää niitä.
– Maahamme ovat hyvin tervetulleita yksilöt, jotka pyrkivät sopeutumaan ja toimimaan yhteiskuntamme kuvion mukaisesti, yhdessä.
Rikoksia tekevät suomalaisetkin, emme tarvitse lisää, joten lähettäisin käytöshäiriöiset takaisin samantien. Maassa maamme tavoin tai ulos.

Sini perää oikaisua Suomen maahanmuuttoon liittyvään toimintamalliin.
– Mielestämme meidän velvollisuus ei kuitenkaan ole olla roskasanko tai elättäjä. Sääli ei auta ketään, eikä vie yhteiskuntaamme vahvemmaksi. Toimintamalli pitää saada nyt oikaistua, ennen kuin on liian myöhäistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...