Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut ex-missi Erika Helin onnistui nappaamaan morsiuskimpun viime viikonloppuna järjestetyissä Sunneva Kantolan ja hänen Harri-miehensä seurapiirihäissä.

– Yksi vakava virhe pääsi tapahtumaan, nimittäin mä unohdin nappaamani kimpun juhlapaikalle. Seuraako siitä kirous? (Tämä on käynyt mulle jo kahdesti!) Hääjuhla oli kyllä erityisen kaunis ja edelleen ihan fiiliksissä tunnelmasta. Mäkin haluan naikkariin jos se on noin ihanaa, Erika Helin kertoo Instagramissa.

Ensi kesänä naimisiin menevä ex-missi ja tv-kasvo Alina Voronkova kommentoi ystävättärensä päivitystä.

– Kolmas kerta toden sanoo. Ens vuonna liimataan kimppu käteen! Alina totesi.

Olisko nyt aika mennä naimisiin, kun nappasit morsiuskumpun jo toista kertaa?

– Valitettavasti ei ole vieläkään potentiaalista sulhoa löytynyt. Odottelen äkkirakastumista, mutta en usko että etsimällä löytyy suhdetta, vaan kohtalo kuljettaa, kun on oikea aika, Erika toteaa Metropoli.netille.

Helsingissä asuva Erikan viisi vuotta kestänyt suhde Suomen eturivin räppäreihin kuuluvan Gettomasan kanssa päättyi eroon viime keväänä. Suhteen päättymisen jälkeen hän on viihtynyt sinkkumarkkinoilla.

Häät vilisivät julkkiksia

Sunneva Kantolan seurapiirihäihin osallistui suuri määrä julkisuudesta tuttuja kasvoja. Vieraiden joukossa nähtiin muun muassa yrittäjäpariskunta Jutta ja Juha Larm, hääalan yrittäjä Niina Kuhta, entinen Miss Suomi Alina Voronkova yhdessä jääkiekkoilijamiehensä Joonas Hurrin kanssa, Mikko Leppilammen avopuoliso Beata Papp, entinen Miss Suomi Michaela Söderholm, perintöprinsessa Pihla Koivuniemi, perintöprinsessa Jenny Lappalainen, personal trainer Nora Vuorio ja Hunks-tanssiryhmän vetäjä Mauno Ahonen Linda-vaimonsa kanssa. Häissä tarjoilijoina toimivat vuoden 2020 Miss Suomi -finalistit ja esiintymässä oli Tempo-kappaleesta tuttu Bess.