Vuonna 2015 Portugalin Playboyssa poseerannut Susanna Tanni, 47, on edelleen yhtä viehkeä ilmestys. Viiden lapsen äiti on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja hän pitää hyvää huolta kropastaan sekä hyvinvoinnistaan.

Susanna on puhunut hyvinvointiin liittyvistä asioista paljon myös Instagram-tilillään. Hän painottaa erityisesti itsensä rakastamisen tärkeyttä sekä armollisuutta itseään kohtaan.

– Ison juttu opiskellessani ihmisen mieltä on ilman muuta armollisuus ihmisyyttä, omia käytösmalleja ja toimintaa kohtaan, hän kirjoittaa erään Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Syvällisten pohdintojen lisäksi Susanna on julkaissut yli 10 000 seuraajansa iloksi paljon vähäpukeisia kuvia itsestään. Kuvista paljastuu, että hän taitaa edelleen poseeraamisen jalon taidon, eikä arastele näyttää paljasta pintaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Susanna on edelleen myös todella timmissä kunnossa, joten on sanomattakin selvää, että henkisen hyvinvoinnin ohella hän pitää huolta myös fyysisestä kunnostaan.

Jos upotukset eivät näy yllä, voit katsoa julkaisut täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Lue myös:

Seiska julkaisi ”Playboy-äiti” Susanna Tannin K18-kuvan – kaikki näkyvissä

Cheyenne Järvinen julkaisi karun kuvan rinnastaan – myöntää katuvansa silikonitäytteitä: ”Tissiä minulla on omasta takaa ihan tarpeeksi”

Renne-puoliso photobomppasi Iida Ketolan alastonkuvan – jotain jäi silti näkyviin: ”Kaksi pyöreää ja kiinteää”