Tämän hetken tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Ariana Grande, 27, on mennyt kihloihin poikaystävänsä Dalton Gomezin kanssa. Gomez työskentelee kiinteistönvälittäjänä, ja pariskunta on seurustellut tammikuusta lähtien.

Ariana julkaisi sunnuntaina 20. joulukuuta kuvasarjan, joka sisältää suloisten yhteiskuvien ohella kaksi kuvaa, joissa poppari esittelee vasemmassa nimettömässään kimaltelevaa kihlasormusta. Jos kuvasarja ei näy alla, voit katsoa julkaisun myös täältä.

Voit selata kuvia klikkaamalla upotuksen oikeassa laidassa olevaa nuolipainiketta.

Julkaisu on kerännyt nopeasti miljoonia tykkäyksiä ja yli 170 000 kommenttia, joissa onnitellaan tuoretta kihlaparia.

– Onnittelut näille kauniille sieluille. Ari, rakastamme sinua, emmekä voisi olla iloisempia puolestasi. Dalton, olet onnekas mies, kommentoi Granden manageri Scooter Braun.

– Tämä sormus on kaikki kaikessa! Rakastan teitä, kirjoittaa puolestaan laulaja Demi Lovato.

– Niin onnellinen teidän puolestanne! Rakastan teitä, iloitsee Kim Kardashian.

– Jee, olen niin onnellinen puolestanne, hihkuu Hailey Bieber.

Grande ja Dalton esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä Justin Bieberin ja Granden Stuck with U -kappaleen musiikkivideolla. Video julkaistiin toukokuussa.

Kyseessä ei ole Granden ensimmäinen kihlaus, sillä poppari oli aiemmin kihloissa koomikko Pete Davidsonin kanssa. Pikavauhtia edennyt suhde päätyi kuitenkin eroon ja kihlauksen purkuun syksyllä 2018.

Lue myös:

Lady Gaga raapaisi Ariana Grandea yllättäen silmään: ”Toivottavasti siitä jää arpi”

Lady Gagan uusi kappale kertoo itkemisestä – mukana Ariana Grande!

Räppäri 6ix9ine väittää, että Ariana Grande ja Justin Bieber ostivat Billboard-listan ykköspaikan – katso poplaulajien reaktiot!