Radio- ja tv-juontaja Veronica Verho, 24, osallistui tiistaina Yvette x Pernilla Böckermanin inspiroiman vaatemalliston lanseeraustilaisuuteen Helsingissä. Iloinen Veronica kertoili samalla Metropolille alkaneen syksyn kuulumisia.

Parhaillaan puolimaratoniin valmistautuva Veronica kertoo nauttineensa radiotyön ohella Possen suorista lähetyksistä, mutta aikaa on luonnollisesti jäänyt vähemmän niin itselle kuin treenaamiselle.

– Tää on toisaalta sellainen yksi rykäisy, josta nauttii tämän ajan, eikä haluaisi sen vielä loppuvan. Sit kun on omaa aikaa, niin otan iisisti ja menen vaikka kävelylenkille.

Veronica iloitsee, että Posse on koko perheen hyvällä mielellä höystetty ohjelma, jossa tunteet saavat näkyä. Se nähtiin viime viikolla, kun Possen porukka oli kuvannut kollegalleen Kalle Lambergille videon, jolla he kertoivat arvostuksestaan tätä kohtaan. Lamberg avioitui lähetystä seuraavana päivänä.

– Saatiin kunnon itku-show aikaiseksi, Veronica nauraa.

Kiireistä huolimatta Veronica on ehtinyt viettää viikonlopun myös Turussa ja kertoo nähneensä miesystäväänsä Juhani Koskista ja tavanneensa ystäviään Turun yössä.

– Nähtiin pitkästä aikaa muutaman lapsuudenystävän kanssa. Oli ihanaa istua kunnolla alas ja viettää aikaa yhdessä.

Entinen bilehile

Viime lauantaina Veronica nähtiin vieraana Kuutamolla -ohjelman ensimmäisessä jaksossa, jossa naisesta saatiin kuva aikamoisena bilehileeenä. Onko elämä edelleen bileitä vai onko Veronica kenties rauhoittunut?

– Siitä ohjelmasta näkee sen kontrastin, mitä en enää ole. Nuorempana tuli juhlittua ja se oli kivaa, mutta nykyään jos on viikonloppuna vapaata, niin viimeisenä ajattelen juhlimista.

Veronica tuli tunnetuksi alunperin tubettajana ja julkisuus on kasvanut radio- ja tv-työn myötä. Hän ei kuitenkaan koe julkisuuden rajoittaneen omaa olemistaan, vaan myöntää olevansa edelleen yllytyshullu, joka ei juuri tekemisiään mieti.

– Oon ollu julkisuudessa avoin siitä millainen olen, joten tuskin kukaan yllättyisi jos järjestäisin jotain vastaavia nuoruuden tempauksia, Veronica sanoo ja viittaa muun muassa Kuutamolla -ohjelmassa paljastuneeseen huijauskosintaan.

Mutta mistä Veronica vielä haaveilee?

– Olen aina haaveillut jostain omasta jutusta. Ei välttämättä vaatemallisto, mutta ehkä kirja, Veronica paljastaa.