Prinsessa Catherinen ja prinssi Williamin kuopus, on 6-vuotias prinssi Louis ajautunut käytöksellään huomion valokeilaan.

Louis tunnetaan erityisen ulospäinsuuntautuneena ja hilpeänä lapsena, ja hän onkin usein päätynyt jopa otsikoihin käytöksensä takia.

Hänen irvistelynsä esimerkiksi Trooping the colour -sotilasparaatin aikananousi kansainväliseksi puheenaiheeksi, ja niin on myös hänen käytöksensä kuningatar Elisabetin juhlissa vuonna 2022.

– Hän on hassu apina – tyypillinen kolmas lapsi, sisäpiiristä kerrotaan People-julkaisulle.

Kuninkaalliseen perheen jäsen Mike Tindall kommentoi Louis’n käytöstä podcastissaan, kertoen lapsen halunneen vain pitää hauskaa.

Tämän vuoden Trooping the colour -tapahtumasta sosiaaliseen mediaan on levinnyt video, jossa Louis tanssahtelee innokkaasti tapahtuman musiikin tahtiin.

Prinssiä on kuvailtu esimerkiksi ”loistokkaaksi” ja ”hurmaavaksi” eritoten tanssahtelunsa ja häpeilemättömän asenteensa vuoksi.

Louis haluaisi osallistua myös Wimbledonin tennisturnaukseen, mutta toistaiseksi lupaa ei ole irronnut. Asian on kerrottu harmittaneen häntä suuresti.

Lähde: Seiska