Kuningas Charles avioitui aikoinaan Prinsessa Dianan kanssa, vaikka Charles oli samaan aikaan rakastunut Camilla Parker Bowlesiin, jonka kanssa tällä oli suhde. Charles ja Camilla avioituivat lopulta vuonna 2005.

Parin rakkaustarina on päässyt uuteen valoon, kun nykyinen kuningatar Camilla on joutunut tukemaan kuningasta vaikeina aikoina. Kuningas Charles ilmoitti alkuvuodesta sairastuneensa syöpään, ja jätti työnsä julkiset puolet pitkäksi ajaksi tauolle.

Brittien yleisradioyhtiö BBC:n kuninkaallisasiantuntija Jennie Bond kertoi Dianan aikanaan ennustaneen Charlesin ja Camillan tulevaisuuden.

– Uskon Dianan olleen täysin oikeassa sanoessaan minulle, että Camilla on lojaali, ja että Charlesin rakkaus Camillaa kohtaan on vahvempi kuin mikään avioliitto, jonka hän solmii, hän muistelee.

Camilla onkin pysynyt Charlesin tukena, ja ottanut vastuulleen tärkeitä tehtäviä. Nyt yhä useampi on huomannut sen, ja eräskin kuninkaallisasiantuntija kertoo Camillan nykyisen roolin olevan prinsessa Dianan ennustuksien mukainen.

– Hän on kuitenkin nainen, jonka ei ole koskaan tarvinnut muovata itselleen vakaata uraa tai raataa 9–5-työpäiviä. Hän otti vastaan äkillisesti kasvaneen työmäärän ja valtavan määrän vastuuta viime kuukausien aikana, ja näyttää ja kuulostaa olevan siinä hyvä! Jennie kehuu.

– Uskon, että laaja hyväksyntä, ja jopa kiintymys tuntuu hyvältä kansalta, joka taannoin vastusti häntä ”avioliitonrikkojana” ja ”sinä toisena naisena”, joka teki Dianan niin surulliseksi, Jennie povaa.Lähde: Seiska