Näyttelijä Christoffer Strandberg ilmoitti hiljattain jättävänsä MTV3-kanavan suositun Putous-ohjelman, jossa hänet on nähty kaksi edellistä kautta juontajan roolissa. Nyt hän paljastaa, että hän saa Neloselle luotsattavakseen Christoffer Strandberg Show -viihdeohjelman, jossa kutsuu tunnettuja suomalaisia vieraakseen upeaan studioonsa. Näin ollen hän on jatkossa Nelosen ruutukasvo.

Oman ohjelman tekeminen on ollut tv-urani suurin unelma. Kun Nelonen lähestyi minua mahdollisuudella toteuttaa tuo unelma, tajusin että nyt jos koskaan on pakko uskaltaa ja heittäytyä. Saan yhdessä huikean tiimini kanssa luoda jotain täysin uutta ilman tiukkoja formaattirajoja, Christoffer hehkuttaa.

Hän lupaa heittää itsensä likoon ja haastaa itsensä niin esiintyjänä kuin ihmisenä.

– Tässä show’ssa nähdään rohkeampi ja villimpi Christoffer. Aion valjastaa ja haastaa kaiken osaamiseni ohjelman juontajana, isäntänä, koomikkona ja näyttelijänä. Tätä ohjelmaa tehdään samalla tavalla kuin järjestän juhlia: teen kaikkeni, jotta vieraat viihtyvät – eikä missään säästellä. Yleensä myöskään yllätyksiltä ei vältytä.

Vaikka Christoffer Strandberg Show’ssa nähdään ajankohtaisia vieraita, ei siinä kuitenkaan tehdä perinteisiä haastatteluja ja kysellä ilmeisimpiä kuulumisia.

Tämä ei oikeastaan ole talk show, vaan kokonaisvaltainen viihdeohjelma, jossa seikkaillaan niin studiossa kuin sen ulkopuolella. Haluan tarjota vierailleni ja katsojille mahtavia kokemuksia ja mahdollisuuden nauraa sekä kanssani että kustannuksellani. Ennen kaikkea haluan tuoda ihmisille iloa, lämpöä ja huumoria arkeen. En malta odottaa ohjelman alkua!

Christoffer Strandberg Show Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.