Eilen torstaina zalama.fi -verkkosisvusto kertoi, että Aku Hirviniemi olisi jättämässä Maikkarin suositun sketsiojelma Putoksen tämän tuotantokauden loputtua. Myös toinen sarjan suosikkinäyttelijä Jussi Vatanen on kertonnut Iltalehdelle, ettei ole vielä varma jatkostaan.
Nyt oman kortensa kekoon on kantanut Putouksen tuottaja Anna Hallenberg, joka ei halunnut kommentoida Iltalehdelle asiaa suuntaan tai toiseen millään tavalla. Hedberg antaa kuitenkin kommentissaan asiaan pientä suuntaa.
– Virallista ilmoitusta Akun lopettamisesta ei ole annettu. Tämä kausi hoidetaan loppuun asti, ja sen jälkeen tiedotetaan ohjelman ja siinä olevien henkilöiden jatkosta, Hallenberg kommentoi Iltalehdelle.
Putouksen alkuajoista asti mukana ollut Jaakko Saariluoma on omalta osaltaanjo aiemmin ilmoittanut, että meneillään oleva tuotantokausi jää ainakin hänen osaltaan viimeiseksi. Putouksesta on meneillään viides tuotantokausi. Jää nähtäväksi tuleeko tästä suositun sarjan viimeinen kausi. Metropoli.net seuraa tilannetta.
[button1 url=http://www.metropoli.net/kilpailut/100-ilmaista-lippua-sikabileisiin]VOITA LIPUT SIKABILEISIIN TÄÄLTÄ![/button1]