Viime vuoden Big Brotherista tuttu Tarina, 24, herätti ohjelman katsojissa ja talon asukkaissa runsaasti voimakkaita tunnereaktioita. Monien mielestä neljä viikkoa BB -talossa viettänyt Tarina oli päällekäyvä ja epäaito.

Nyt Tarina on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa selittää käytöstään ohjelmassa. Hän kertoo avoimesti ja rehellisesti, kuinka hän ei itsekään tunnistanut sitä Tarinaa, joka BB-talossa nähtiin.

– Ehkä yleisin negatiivinen kommentti, mitä saan BB:ssä olo ajasta on se, että olen epäaito. Ja niinhän mä olinkin. BB:ssä mulle tapahtui sellaisia psyykkisiä juttuja, jotka olivat tosi odottamattomia ja joihin en ollut osannut varautua, Tarina kertoo videollaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tarina herätti ärsyyntyneitä ja vihaisia tunteita tv-katsojissa jo heti ensimmäisenä iltana. Katsojat olivat äänestäneet, että Tarina jäisi ilman omaa sänkyä, ja tähän hän reagoi itkien voimakkaasti.

– Mun järkytys tuli minusta ulos sellaisena tosi dramaattisena itkuna. Ja tämä kyseinen hetki on minulle kaikista vaikein juttu tässä, koska mä en oikein tunnista itseäni siitä. Kävin selkeästi kierroksilla.

– Tää koko juttu hävettää mua tosi paljon. Minua hävettää, että olen käyttäytynyt noin överisti ja tosi moni on nähnyt sen. En tajunnut yhtään, mitä pääni sisällä tapahtui ja miksi käyttäydyin noin.

Tarina kuvaileekin ohjelmaan osallistumista ”elämänsä isoimmaksi häpeäkokemukseksi”. Hän on BB-talosta palattuaan saanut kuulla, kuinka monet katsojat ovat suorastaan raivostuneet sänkyepisodista. Tarina on omien sanojensa mukaan joutunut häpeämään itseään niin paljon, että masentui.

– Olin tästä kaikesta niin masentunut ja rikki, että minulla meni oikeasti puoli vuotta ennen kuin pystyin käsittelemään, mitä tässä oli tapahtunut ja minkä takia se kuva, jota tosi monet olivat saaneet oli tosi erilainen kuin mitä olen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nykyään Tarina voi kuitenkin hyvin. Hän sanoo ymmärtäneensä sen, ettei ollut Big Brotherissa oma itsensä, koska hänellä oli todella vahva nähdyksi tulemisen tarve.

– Halusin, että ihmiset näkevät minut ja hyväksyvät minut. Veikkaan että tämä on aika normaali tarve, mutta samalla tämä on tosi huono lähtökohta lähteä tosi-tv-ohjelmaan.

Hän perustelee käytöstään sillä, että pelkäsi saavansa osakseen paljon vihaa.

– Halusin, että minusta pidetään ja sen vuoksi aloin pelätä vihaa.

Videon lopussa Tarina herkistyy jopa kyyneliin. Hän painottaa ymmärtäneensä, ettei hänen tarvitse yrittää miellyttää kaikkia ihmisiä. Hän on oivaltanut, kuinka tärkeää on, että hän itse hyväksyy itsensä ja että hänen läheisensä hyväksyvät hänet ja ovat hänen tukenaan.

Tarina on puhunut aiheesta myös omalla Instagram-tilillään. Uusimmassa postauksessaan hän kiittää kaikkia, jotka ovat katsoneet videon ja lähettäneet hänelle kannustavia viestejä.

– Oon ollu täällä ihan jossain emotionaalisen darran kaltaisessa olotilassa siitä, että sain VIHDOIN sen kaiken itestäni ulos, mitä oon läpikäynyt BB:n jälkeen täs viimeisen vuoden aikana. On niin VAPAUTUNUT olo!!! Tarina hehkuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Paljastuksia Big Brotherin uudesta kaudesta – mukana muun muassa asianajaja ja vapaamuurari!