Tosi-tv-kasvo ja entinen selvänäkijä Claudia Eve alias Pia Polviander otti rajusti yhteen viime torstaina Nelosella nähdyssä Suurin pudottaja -sarjan jaksossa valokuvaaja ja bloggaaja Veera Korhosen kanssa. Hän ei pidä Veran tavasta toimia sinisten tiimissä.

– Veera on ollut oikeastaan koko viikon enemmän tai vähemmän negatiivinen. Se luo pessimististä ilmapiiriä. Hän vähättelee omaa painonpudotustaan ja joukkueemme voittoa, Claudia avautui torstaina nähdyssä jaksossa.

Claudia avaa tuntemuksiaan Metropolin sivuille kirjoittamassa blogissaan.

Olen suurperheen äiti ja ajattelin, että minun on pakkoa sanoa Veeralle. Vertasin mielessäni tilannetta siihen, jos olisin lähtenyt ison lapsilauman kanssa leirille, jossa yhdellä on koko ajan ongelmia, se vaikuttaa kaikkien leirillä viihtyvyyteen, siksi sanoin asiasta. Toki minunkin tuli paha mieli, kun näin miten sanomiseni loukkasi Veeran tunteita. Pyysin anteeksi, itkimme yhdessä ja saimme asian sovittua. Veerasta kuoriutui ihana ihminen, Claudia kirjoittaa blogissaan.

Claudia ei myöskään täysin ymmärrä, miksi punaisen joukkueen Daniel Lehtonen ei halua noudattaa valmentajansa Aki Mannisen ohjeita.

Danielin asenne on ollut alusta asti ME, Myself AND I vailla vertaansa. Jos tällä asenteella ei olle finaalissa, ei millään. Viekö asenne voittoon vai turmioon? Aki nuhteli Dania, kun Dani ei noudata samoja ohjeita, kun muut, mutta Dani vannoo tietävänsä paremmin, miten paino lähtee nopeasti viis elämäntapamuutoksesta, kunhan painoa lähtee viikossa mahdollisimman paljon. Me muut kilpailijat olimme jo huolissamme, onko tapa mitä Dani käyttää laihtumiseen enää terveellinen, Claudia pohtii blogissaan.

Lue Claudian koko blogimerkintä täältä.