Mielipiteitä jakava räppäri Tekashi 6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, kohauttaa jälleen.

6ix9ine julkaisi reilu viikko sitten uuden Gooba-nimisen kappaleen, joka rikkoi striimaus ennätyksiä. Biisi jäi kuitenkin Billboard-hittilistalla kolmanneksi, josta nuorukainen ei ollut innoissaan.

Räppäri ilmoitti Instagramissaan tutkineensa Billboardin toimintatapaa ja väittää nyt saaneensa selville, että artistit voivat ostaa sijoituksensa listalla.

Tällä hetkellä ykkössijaa pitävät Ariana Grande ja Justin Bieber biisillään Stuck With U.

Ariana Grande kommentoi 6ix9inen väitteitä Instagramissaan.

— Minulla ei ollut hittilistaykköstä ensimmäiseen viiteen vuoteen urallani, eikä se suututtanut minua, koska musiikki on minulle tärkeintä, Ariana kirjoitti.

— En yleensä kommentoi ja anna energiaani tällaiselle draamalle, mutta tämä on mennyt liian pitkälle. Minun ja Justinin fanit ostivat kappaleen. Myynnit laskevat striimejä enemmän, etkä voi kieltää sitä, vaikka kuinka yrität. Jos joku ei ole mielissään sijoituksestaan listalla ja yrittää kumota kovan työn tehneitä naisia (ja vain naisia, jostain syystä), pyydän sinua nöyrtymään hieman, kaunotar pamauttaa ja viittaa siihen, ettei 6ix9ine maininnut Justin Bieberiä ollenkaan syytöksissään.

— Ole kiitollinen, että olet edes täällä. Onnea kaikille top 10:lle, jopa numero kolmoselle, Arinana kuittaa.

Voit katsoa julkaisun myös täällä.

6ix9ine vastasti Arianan kommentteihin videolla ja sanoo, että halusi vain tuoda esille sen, että hän työskenteli kovasti päästäkseen pois Brooklynista.

— Puhun miljoonien nuorten puolesta, jotka eivät ole yhtä onnekkaita kuin sinä. Sanot, että minun pitäisi nöyrtyä, mutta minusta tuntuu, ettet tiedä mitä nöyrä tarkoittaa. Olet kaunis ja lahjakas, mutta et tule koskaan ymmärtämään tuskaani, 6ix9ine kirjoitti.

Video näkyy myös täällä.

Myös Justin Bieber kommentoi soppaa Insragram-tarinassaan ja sanoi, että jos 6ix9ine mainitsee Arianan nimen, hänen pitäisi myös mainita Justin, sillä ykkösbiisi on heidän molempien tuotos.

Justin ylistää tekstissään fanejaan, jotka mahdollisti ykköspaikan.

Näyttää sieltä, että 6ix9ine sai taas kerran mitä halusi, nimittäin julkisuutta ja huomiota. Mies on tunnettu draaman aiheuttamisesta musiikkipiireissä julkisuuden takia.

Lue myös:
Räppäri 6ix9ine pääsi koronan takia vankilasta: Teki musiikkivideon joka rikkoi ennätyksiä – Tom Hanksin poika kritisoi!