Rap-artisti Junon isoäiti on menehtynyt. Mies kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään julkaisemalla mummistaan kuvan, jonka yhteydessä muistelee tätä.

– Mun mummi opetti et usko mihin ikinä haluut, minä rakastan sinua mahtuu kahdeksaan tavuun, Juno aloittaa koskettavan kirjoituksensa.

– Muistan tän kuvan kuin eilisen ja eilen sain tietää sun joutuneen sairaalaan ja muistan äidin vikat sanat, ettei sulla ole hätää!

Juno kertoo, kuinka hänen isoäitinsä opetti häntä pienenä myös rukoilemaan.

– Jumala varjele pientä lasta maan päällä vaaraan joutumasta! Sen lausuin sun kanssa aina, kun menin nukkumaan mummolassa!

– Tein niin eilenkin ja ajattelin, että saan nähdä ja puhua sun kanssa, mut sit heräsin pahimpaan mahdolliseen puhelinsoittoon, et oot poissa!

Mies vertaa mummiaan jouluun ja toteaa, että isoäiti oli syy, miksi hän teki musiikkia.

– Vietin elämäni lähes jokaisen joulun sun kanssa ja sun takia! Olit mun joulu käytännössä kokonaan! Jos ikinä kukaan on kysynyt miksi tein musaa tai mistä mä oon siihen innostunut, niin syy olit sinä!

– Sä opetit mulle elämässä monen monta asiaa ja tärkeimpinä olla rohkea, vahva ja sitten sen, et kirjoittaminen auttaa purkaa tuskaa. Ja jäin sinulle noin 300 sivua tekstiä koneella velkaa, kun en koskaan saanu antaa niitä sulle!

– Oot rakas ja olit mulle enemmän kuin supernainen, Juno ylistää.

– Oot myös ollut mun suurin innoittaja sanoittamisessa jo kaksi vuosikymmentä ja nyt vaan oot pois, Juno päättää kirjoituksensa.

Näet koko postauksen alta tai täällä.