20. viikolla raskaana oleva tosi-tv-tähti ja kauneusalan yrittäjä Suvi Pitkänen kertoo uusimmassa blogikirjoituksessaan, ettei imettänyt ensimmäistä lastaan, eikä aio imettää seuraavaakaan.
– En imettänyt Safinaa enkä imetä myöskään tätä tulevaa lasta, koska se on ollut mun päätös alusta asti ja ihan hyvin on Safinakin kasvanut ilman sitä, Suvi kirjoittaa.

Kyseessä ei Suvin mukaan ole rintoihin liittyvä asia, vaan henkilökohtainen valinta.
– Imettäminen on mun mielestä vähän yliarvostettua ja sitäpaitsi se on epämiellyttävää. En ole kieltäytynyt imettämästä sen takia, että rinnat kärsisi siitä. Ne nyt voi korjata kirurgin veitsen alla jos tarvii, mutta mä en vaan koe sitä miellyttävänä enkä tarpeellisena. En kuitenkaan tuomitse ketään, jokainen tekee oman valintansa sen suhteen!
Suvi kertoo, että raskaushormonit ovat tällä viikolla alkaneet heitellä hänen mielialojaan, mutta lisäksi hänen hermojaan on raastanut kauneusalan kilpailijoiden toiminta.
– Ihmisten ilkeys ja pahuus, kilpailun raakuus ja moraalittomuus on saanut mut tällä viikolla voimaan suorastaan pahoin. Fyysisesti.
– Alkuviikosta kuulimme yritykseemme kohdistuvia erittäin törkeitä ja vakavia syytöksiä joita eräs kilpailijamme meistä levittää. Olin suorastaan shokissa kun kuulin näistä, ja niin oli kaikki meillä töissä olevat, tietysti myös Tiina (Jylhä).
– En ymmärrä eikö ihmiset tajua että tuollaisilla perättömillä lausunnoilla, “harmittomilla ilkeillä juoruilla” voi olla hyvin kohtalokkaat seuraukset? Heille itselleen.
– Nämä kyseiset juorut täyttävät monta rikosnimikettä hävyttömyydellään ja perättömyydellään ja asia eteni suoraan juristin kautta tutkintaan. Onneksi yrityksellämme on erinomainen juristi joka hoitaa asian ettei meidän tarvitse tälläiseen uhrata aikaa. Sääli ettei jollain ole kilpailuvalttinaan muuta kuin paskan puhuminen kilpailijosta. Itse en alentusi moiseen ikinä, Suvi puhisee.
Koko kirjoitus ja kuvia pyöristyneestä vauvamasusta Suvi Pitkäsen blogissa!